Волонтери закликали “активістів” замість слів почати працювати для людей

22 Березня 2020

Ірпінська волонтерка Любов Лівішко, яка розвозить людям літнього віку життєво необхідні продукти під час карантину, закликала “активістів” замість слів почати працювати для людей.

Об этом сообщает Руспрес

“Вчора розумна Ірпінська “псевдо активістка” Михайлина Скорик назвала нас піарниками. Мені в мої 40 років, піар і н***й не треба! Я не політик, не балатуюся і не ЗБИРАЮСЯ ЦЬОГО РОБИТИ! Михайлина мабуть ще не зрозуміла, яку загрозу несе вірус для населення міста!Як би це не звучало дивно але у нас немає ніяких шансів на лікування в УКРАЇНІ ВЗАГАЛОМ! Наш єдиний шанс – це карантин жорсткий!”, – заявила волонтерка.

Любов Лівішко запропонувала так званим “активістам” долучатися до волонтерської роботи. “Михайлина, я тебе з твоїм товаришем Лаврентієм пропоную перестати займатися дурницями, приіздіть до нас, передамо пару адрес яких треба забезпечити необхідним!
Це люди всі старенькі і які потребують допомоги! Мій номер 098-561-36-71! Мені немає різниці з ким в одній машині старі та лежачі отримають свій пакет продуктів! Приізди, ми сьогодні працюємо знову! Хочу і тебе побачити в командній роботі!”, – додала волонтерка.

Нагадаймо, днями волонтер Денис Лавровський спростував відверту брехню скандальновідомої у Приірпінні екс-журналістки Михайлини Скорик-Шкарівської щодо так званого “піару” голови Інвестиційної ради Ірпеня Володимира Карплюка на реконструкції інфекційного відділення Ірпінської лікарні.

Як відомо, раніше Михайлина Скорик працювала в низці ЗМІ – газетах, журналах, на центральних телеканалах, порталі tochka.net. У 2012–2014 роках, у період правління Віктора Януковича, була випусковим редактором на телеканалі “Україна”, який належить його соратнику Рінату Ахметову. У квітні 2014-го – саме тоді, коли почалися перші бойові дії на Сході України – перейшла на посаду головного редактора програми “Подробиці”, що виходить на “Інтері”. Працювала в команді російського пропагандиста Ігоря Шувалова, якого пізніше видворили з України. Під час роботи в “Подробицях” Скорик займалася очорненням політичних опонентів власників каналу.

  • Читайте також: Агенція “Media Masters” Михайлини Скорик: чорний піар, боти, маніпуляції

Живе Михайлина Скорик в Ірпені, де вона мріє прийти стати чи то мером, чи то депутатом міськради. Враховуючи, що власних досягнень перед громадою в Михайлини немає, вона намагається звернути на себе увагу через чорний піар проти команди партії “Нові Обличчя” та лідера партії Володимира Карплюка.

Як основний майданчик для очорнення іміджу міста Ірпінь медійниця використовує групу свою групу у Facebook “Ірпінь Daily”. Також Скорик публікує негативні статті про Ірпінь в інтернет-виданні “Сайт громади Приірпіння”. До громади Приірпіння цей сайт жодного відношення немає, натомість контролюється скандальновідомою екс-журналісткою та подругою Михайлини Скорик – Іриною Федорів. Тут “два чоботи пара”. Саме Ірина Федорів стала лауреатом журналістської антипремії “Унітаз Року” та увійшла до ТОП-5 журналістів, які зганьбили честь своєї професії.

За даними сайту “Буча є Буча”, діяльність Михайлини Скорик з чорного піару фінансується скандальновідомим забудовником Лісової Бучі Олексієм Зіневичем. Зіневич є бізнес-партнером екс-регіонала, мера Бучі Анатолія Федорука та фігурантом десятків кримінальних проваджень щодо дерибану бучанської землі. Михайлина Скорик за гроші Зіневича відбілює його репутацію, адже США позбавили Зіневича візи через тиск на свободу слова, а Апеляційний суд заарештував землю під власним будинком Зіневича в Бучі.

Також варто нагадати, що Михайлину Скорик упімайли на крадіжці фото. Раніше Скорик була спіймана на брехні. Справа стосувалася розподілу державної субвенції на освіту. Активістка написала, що на освіту Ірпеня державою виділяється чимала сума і ці кошти залишаються невикористаними. Слова “активістки” спростував директор ірпінської ЗОШ № 13 Володимир Захлюпаний.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook та Telegram!


Джерело статті: “https://irpin.news/volontery-zaklykaly-aktyvistiv-zamist-sliv-pochaty-pratsiuvaty-dlia-liudey/”

©1info.net