У гуртожитку Запоріжжя виявили масове зараження на коронавірус

В одному з гуртожитків в Олександрівському районі міста Запоріжжя зафіксовано спалах коронавірусної інфекції, COVID-19 підтверджено вже у 11 людей.

Об этом сообщает Руспрес


Ослаблення карантину і загроза для нових регіонів: як змінюється ситуація з коронавірусом в Україні та світі (оновлюється)


Про це повідомляє сайт Запорізької міської ради.


"Міський голова Запоріжжя Володимир Буряк екстрено збирає комісію з приводу виявлення вогнища зараження людей на коронавірус. Відомо, що в одному з гуртожитків в Олександрівському районі виявлено 11 хворих коронавірусною інфекцією", — йдеться в повідомленні.


Відзначається, що на місці проводяться відповідні протиепідемічні заходи: гуртожиток закрито і буде проведена санітарна обробка, а всім його жителям зроблять тести на виявлення коронавірусу.


Як повідомляв "Апостроф", в місті Вишневе Київської області, в одному з гуртожитків також зафіксовано масове захворювання на COVID-19. З 224 жителів, захворювання підтверджено у 78 осіб, з них 16 дітей до 17 років.


Джерело статті: “https://apostrophe.ua/ua/news/society/accidents/2020-04-25/v-obschejitii-zaporojya-obnarujili-massovoe-zarajenie-koronavirusom/195130”

©1info.net