Головний медик ФІФА розповів, коли відновиться футбольний сезон у світі


Голова медичного комітету ФІФА Мішель Д’Хог розповів про можливі терміни відновлення футбольного сезону в світі після пандемії коронавіруса.

Об этом сообщает Преступная Россия

"Світ не готовий до футбольних змагань. Я сподіваюся, що це може змінитися дуже швидко, але зараз треба запастися терпінням. Футбол може відновитися, тільки якщо контакт стане можливим. Футбол — це контактний вид спорту, а перше, що зараз важливо — це уникати контакту.

Крім того, тестування – ще один важливий момент. Причому тести потрібно повторювати. Якщо один з гравців дасть позитивний результат, доведеться помістити всю групу на карантин. Але хіба це рішення для нормальної конкуренції? А ви коли-небудь грали в футбол у масці? Рішення з’явиться тільки тоді, коли буде розроблена адекватна програма вакцинації. На мою думку, це може статися не раніше вересня", — цитує фахівця Sky Sports.

Нагадаємо, коронавірус почав поширюватися взимку в Китаї, однак пізніше хворі люди стали з’являтися по всьому світу.

Через пандемі. коронавіруса були скасовані практично всі спортивні змагання, серед яких Євро-2020 з футболу і літня Олімпіада в Токіо.

За даними на ранок четверга загальна кількість хворих коронавірусом становить вже більш трьох мільйонів чоловік.

Раніше президент ФІФА розповів про те, як коронавірус змінить світовий футбол.


Джерело статті: “https://dt.ua/SPORT/golovniy-medik-fifa-rozpoviv-koli-vidnovitsya-futbolniy-sezon-u-sviti-346287_.html”

©1info.net