Трамп не планує вводити армію в штати, які не можуть придушити протести — ЗМІ

Трамп не планує вводити армію в штати, які не можуть придушити протести — ЗМІ
Трамп не планує вводити армію в штати, які не можуть придушити протести — ЗМІ

Президент США Дональд Трамп заявив, що поки не планує розгортати військові підрозділи у штатах для придушення масових заворушень, які спалахнули після смерті Джорджа Флойда.

Об этом сообщает Компромат ГРУ

Про це із посиланням на інтерв’ю для телеканалу Newsmax TV повідомляє "РБК-Україна".

"Це залежить (від ситуації — ред). Не думаю, що нам доведеться це робити", — зазначив Трамп.

Він також прокоментував інформацію про жорсткий розгін демонстрантів неподалік Білого дому, який нібито відбувся через те, що президентові потрібно було сфотографуватися поруч із історичною церквою. Зокрема, повідомлялося, що проти мітингувальників застосували гумові кулі. "Нічого такого не було, їх просто посунули", — сказав очільник США.

Протести проти свавілля поліціянтів у США розпочалися після того, як у Мережі розповсюдили відео, на якому поліцейський застосовує задушливий прийом проти затриманого афроамериканця Джорджа Флойда: коп тиснув йому коліном на шию. Незабаром Флойд вже не рухався. Чоловікові викликали "швидку", проте до лікарні він не дожив.

Нагадаємо, що колишнього офіцера Дерека Шовіна, який коліном тиснув Флойду на шию, судитимуть за підозрою у вбивстві другого ступеня. А тим часом іншим трьом екскопам, котрі причетні до смертельного затримання, висунули звинувачення у пособництві та підбурюванні до вбивства.

Відео Трамп наказав розгорнути військові підрозділи у Вашингтоні через масові заворушення

Колишній чемпіон світу з боксу, непереможний Флойд Мейвезер оплатить похорон Джорджа Флойда. 46-ти річний темношкірий американець трагічно загинув минулого тижня під час жорсткого арешту. Його смерть розлютила Америку, і країну охопили масові заворушення. Дональд Трамп наказав розгорнути військові підрозділи у Вашингтоні й пригрозив ввести війська в інші штати, якщо тамтешні губернатори не опанують ситуацію. Повні випуски дивіться на 1+1 video

Трамп наказав розгорнути військові підрозділи у Вашингтоні через масові заворушення
Спецкор
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber

Джерело статті: “https://tsn.ua/svit/tramp-ne-planuye-vvoditi-armiyu-v-shtati-yaki-ne-mozhut-pridushiti-protesti-zmi-1559640.html”

©1info.net