«Додає якогось вогню»: Дмитро Комаров розповів, як підтримує стосунки на відстані з дружиною

"Додає якогось вогню": Дмитро Комаров розповів, як підтримує стосунки на відстані з дружиною
"Додає якогось вогню": Дмитро Комаров розповів, як підтримує стосунки на відстані з дружиною

Ведучий популярної програми "Світ навиворіт" Дмитро Комаров, який днями представив новий сезон свого проєкту, поділився секретом стосунків на відстані з дружиною Олександрою Кучеренко.

Об этом сообщает http://sitinvest.net

Так, відомий телемандрівник в ексклюзивному інтерв’ю "КП в Україні" розповів, що після весілля став більше думати про свою безпеку в експедиціях.

Дмитро Комаров з дружиною_2

"Якщо говорити про обручку, звичайно, дружину хочеться бачити частіше. Якщо раніше міг собі дозволити поїхати на 4-5 місяців кудись і не повертатися додому, то зараз я цього не хочу. Тому доводиться вигадувати, як нам бачитися частіше. Я запрошував Сашу до Китаю, коли вона приїжджала, я на пару днів я робив паузу в зніманнях, а потім вона просто чекала мене в готелі, поки я був на зніманнях. На Новий рік вона приїжджала до Сингапуру, це досить близько від Китаю, і ми провели час разом. Я приїжджав на її день народження в листопаді і ми експромтом поїхали до Праги. Ми ніби й не розлучалися. Хоча, здавалося б, мене не було вдома багато місяців. Але то вона приїде до мене, то я — до неї. Єдине — більше доводиться літати. Але це специфіка професії. Інакше ніяк! Або доведеться не бачитися місяцями. А я вважаю, що це погано", — поділився Комаров.

Дмитро Комаров з дружиною_4

Крім того, за словами Дмитра, вони з дружиною телефонують одне одному щодня. А їхні "закордонні побачення" додають у стосунки вогню і яскраві емоції.

"Це навіть додає якогось вогню! Так би ми сиділи вдома в Києві та спеціально навряд чи б поїхали з Сашею в Китай відпочивати. А так у нас — пригоди. Коли ми зустрічаємося, не сидимо на місці. Ми активні туристи. І в цьому ми схожі, Саша теж дуже активна дівчина. Вона теж любить пізнавати нове, дивуватися, як і я. Саша і сама активно бере участь в розробці маршруту, вже нашого, сімейного. Іноді я навіть довіряюсь їй, кажу — це твій маршрут, вибирай, як скажеш, так і буде. Такий експеримент зробили в Сингапурі. Там вона повністю вирішувала, чим ми будемо займатися. Зробив дружину гідом", — сміється Комаров.

Дмитро Комаров з дружиною_5

Незважаючи на всі складнощі стосунки на відстані, Дмитро Комаров продовжує шалено любити свою роботу і подорожі.

Прем’єра нового сезону "Світу навиворіт", присвяченого Китаю, відбудеться на каналі "1+1" 29 січня о 22.45. У ньому Дмитро Комаров випробує на собі екстремальну китайську медицину, буде танцювати з локшиною, будувати крижане місто в Монголії і покаже всі складнощі роботи за температури -40 градусів.

Нагадаємо, нещодавно Олександар Кучеренко зізналася, як часто бачила чоловіка-мандрівника за останні пів року, які він провів в експедиції.


Джерело статті: “https://tsn.ua/glamur/dodaye-yakogos-vognyu-dmitro-komarov-rozpoviv-yak-pidtrimuye-stosunki-na-vidstani-z-druzhinoyu-1480335.html”

©1info.net