Голова правоохоронного комітету Ради допустив звільнення Авакова

<span>Денис Монастирський допускає звільнення міністра внутрішніх справ</span> — Голова правоохоронного комітету Ради допустив звільнення Авакова
<span>Денис Монастирський допускає звільнення міністра внутрішніх справ</span> — Голова правоохоронного комітету Ради допустив звільнення Авакова
Денис Монастирський допускає звільнення міністра внутрішніх справ
Фото: rbc.ua


Випробувальний термін Арсена Авакова не закінчений

Об этом сообщает http://gipoteza.net


Якщо конкретно справа вбивства журналіста Павла Шеремета розвалиться на очах — це можливо буде одним з приводів для того, щоб міністр внутрішніх справ Арсен Аваков пішов з посади. Про це заявив голова комітету з питань правоохоронної діяльності Верховної Ради Денис Монастирський в інтерв’ю РБК-Україна.


Монастирський зазначив, що випробувальний термін Авакова не закінчений і до його діяльності сьогодні дуже пильна увага.


«І я вважаю, що якщо конкретно справа Шеремета розвалиться на очах — це можливо буде одним з приводів для того, щоб Арсен Борисович пішов з посади. Принаймні, масштаб цієї справи, громадського резонансу і підозрюваних іншого варіанту не залишає. Це справа однозначно стане Рубіконом», — вважає він.


Нагадаємо, Аваков раніше говорив, що Міністерство внутрішніх справ України в майбутньому може очолити жінка.


Раніше президент України Володимир Зеленський заявив, що Аваков перебуває на посаді на випробувальному терміні до кінця року.


Сам Аваков говорив, що не збирається йти у відставку через справу про вбивство громадської активістки Катерини Гандзюк. Він зазначив, що піде у відставку, коли відчує, що не приносить користь, або виявить, що «його принципи не збігаються з тим, що відбувається».


Нагадаємо, Печерський районний суд Києва пом’якшив міру запобіжного заходу підозрюваній у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета Яні Дугарь, відправивши її під нічний домашній арешт.


Джерело статті: “https://glavcom.ua/news/golova-pravoohoronnogo-komitetu-radi-dopustiv-zvilnennya-avakova-655331.html”

©1info.net