Судитимуть директора ТОВ «Авалон-Строй», який привласнив 359 тис грн, виділених з бюджету на ремонт багатоповерхового будинку

За належного процесуального керівництва Миколаївської місцевої прокуратури №2 слідчими Інгульського відділу поліції завершено досудове розслідування стосовно директора ТОВ «Авалон-Строй», який привласнив в 359 тис грн, виділених з бюджету на ремонт покрівлі багатоповерхового будинку №56 по вул. Вінграновського у місті Миколаєві.

Об этом сообщает http://a-boom.net

Установлено, що відповідно до договору підряду, укладеного між Департаментом ЖКГ Миколаївської міської ради та підприємством, суб’єкт господарювання взяв на себе зобов’язання виконати ремонт. Однак, не виконавши усіх ремонтних робіт у повному обсязі, підрядник склав завідомо неправдиві акти про їх проведення та заволодів бюджетними коштами на суму 359 тисяч₴

Його дії кваліфіковано ч.3 ст.191, ч.1 ст.366 КК України (заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем; службове підроблення).

Крім того, за клопотанням слідчого, погодженого з прокурорам, арештовано майно правопорушника на суму 490 тис.₴ в рахунок забезпечення цивільного позову Департаменту ЖКГ про стягнення суми привласнених грошових коштів.

Обвинувальний акт скеровано до суду для розгляду по суті.

За інформацією Миколаївською місцевою прокуратурою № 2


Джерело статті: “https://myk.gp.gov.ua/ua/news.html?_m=publications&_t=rec&id=265488”

©1info.net