Справа Шеремета: адвокат Дугарь пояснив, чому прокурори хочуть продовжити слідство

Віталій Коломієць підкреслив, що прокурор Сеогій Зузак в суді 24 січня долучав всі ці документи, через які нібито ьреба продовжити слідство, для розгляду — Справа Шеремета: адвокат Дугарь пояснив, чому прокурори хочуть продовжити слідство
Віталій Коломієць підкреслив, що прокурор Сеогій Зузак в суді 24 січня долучав всі ці документи, через які нібито ьреба продовжити слідство, для розгляду — Справа Шеремета: адвокат Дугарь пояснив, чому прокурори хочуть продовжити слідство
Віталій Коломієць підкреслив, що прокурор Сеогій Зузак в суді 24 січня долучав всі ці документи, через які нібито ьреба продовжити слідство, для розгляду


Віталій Коломієць виклав відео з суду, де прокурор зі слідчим долучають саме ті матеріали, через які хочуть продовжити слідство

Об этом сообщает http://dengimira.org


Адвокат однієї з підозрюваних у справі про вбивсто журналіста Павла Шеремета Яні Дугарь пояснив, чому прокурори хочуть продовжити слідство. Про це адвокат написав у Facebook.


Віталій Коломієць назвав три основних аргументи прокурорів:


1) не допитали свідків з 66го госпіталю;


2) не отримали документи з архіву західного регіону ;


3) не отримали характеризуючі матеріали.


«Офіс Генерального прокурора здається вас і все суспільство слідчі Міліції тримають за дурнів», — пише він.


«Вся країна бачила, що прокурор Зузак в суді 24.01.2020 долучав всі ці документи для розгляду, зокрема щонайменше 10 протоколі допиту свідків, відповіді з архіву західного регіону, а всі характеризуючі матеріали на Яну були долучені ще в суді 12 грудня 2019 року», — додав Коломієць.


Адвокат Дугарь виклав відео з суду, де прокурор зі слідчим долучають матеріали, через які хочуть продовжити слідство.




«На таймкоду за зворотнім відліком:


1) -2:39:17 і далі прокурор Зузак тримає в руках пачку протоколів допиту працівників 66го госпіталя і надає їх суду;


2) — 38:50 і далі прокурор повідомляє про отримані відповіді з архіву Західного регіону, цитує документи.


Крім цього в наших заперечення достатньо переконливих аргументів, щоб Віталія Касько не зробили крайнім в цій справі. Також нагадуємо, що клопотання про продовження слідства від органу досудового розслідування, передбаченого КПК, ми так і не отримали», — резюмував адвокат.


Як повідомлялось, слідчі у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета попросять Офіс генерального прокурора України продовжити строк досудового розслідування кримінального провадження ще на чотири місяці – до червня 2020 року, заявив прокурор Сергій Зузак. За його словами, для встановлення істини у справі ще потрібно провести додаткові слідчі дії, експертні дослідження, у тому числі експерименти, допити тощо.


Як повідомлялось, Печерський районний суд Києва пом’якшив міру запобіжного заходу підозрюваній у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета Яні Дугарь, відправивши її під нічний домашній арешт.


Читайте також:

  • Суд відпустив під домашній арешт учасницю АТО Пуму
  • «Справа Шеремета»: тиша після бурі
  • Звинувачений у вбивстві Шеремета написав пісню і подякував за підтримку відомим музикантам


Джерело статті: “https://glavcom.ua/news/sprava-sheremeta-advokat-dugar-poyasniv-chomu-prokurori-hochut-prodovzhiti-slidstvo-655881.html”

©1info.net