Alibaba допомагає боротися з підробками масок завдяки штучному інтелекту

Alibaba допомагає боротися з підробками масок завдяки штучному інтелекту
Alibaba допомагає боротися з підробками масок завдяки штучному інтелекту
Компанія Alibaba надала допомогу правоохоронним органам Китаю в боротьбі з виробництвом і продажем підроблених масок за допомогою технології штучного інтелекту

Про це повідомляє Xinhua.

Об этом сообщает http://mafiacrips.com

"Використовуючи технологію штучного інтелекту, китайський гігант електронної торгівлі Alibaba надав допомогу правоохоронним органам країни в боротьбі з виробництвом і продажем підроблених масок", — йдеться в повідомленні.

Як повідомляє агентство, починаючи з третьої декади січня поточного року китайські правоохоронні органи розглянули понад 10 справ, пов’язаних із виробництвом і продажем підроблених масок за допомогою компанії Alibaba.

Зокрема, 31 січня 2020 року Alibaba допомогла відомству із регулювання ринку в місті Чунцин на південному заході Китаю розкрити справу про продаж підроблених масок. Двоє підозрюваних були заарештовані за продаж понад 20 тис. підроблених масок на суму близько 28,5 тисяч доларів США.

Задля того аби посприяти в боротьбі з епідемією коронавірусу нового типу, Alibaba посилила кваліфікаційні перевірки на маски та інші засоби захисту, використовуючи алгоритм та інші технології штучного інтелекту.

Наголошується, що якщо Alibaba виявить будь-які помилкові рекламні оголошення або підозрілу підроблену продукцію, відповідні товари вилучатимуть з платформи електронної торгівлі, а магазини закриють.


Джерело статті: “https://www.ukrinform.ua/rubric-technology/2869555-alibaba-dopomagae-borotisa-z-pidrobkami-masok-zavdaki-stucnomu-intelektu.html”

©1info.net