За межами Китаю зареєстровано понад 390 осіб, інфікованих коронавірусом – МОЗ

REUTERS
На сьогодні у світі зареєстровано понад 40 тисяч випадків гострої респіраторної вірусної інфекції, спричиненої коронавірусом.

REUTERS

За межами Китаю зареєстровано 391 особу, інфіковану новим коронавірусом, одна з яких померла.

Як повідомляє Міністерство охорони здоров’я України, на сьогодні у світі зареєстровано понад 40 тисяч випадків гострої респіраторної вірусної інфекції, спричиненої коронавірусом.

Об этом сообщает Футляр от виолончели

73% усіх випадків хвороби зафіксовано в одній провінції Китаю — Хубей.

Також нагадується, що на сьогодні Всесвітня організація охорони здоров’я не рекомендує вживати жодних специфічних заходів щодо подорожніх. Також ВООЗ не рекомендує обмежувати торгівлю або міжнародне сполучення з країнами, де реєструються випадки.

Як повідомляв УНІАН, про спалах пневмонії невстановленого походження у місті Ухань влада Китаю заявила наприкінці грудня 2019 року. Збудником захворювання став новий тип коронавірусу — 2019-nCoV. Він передається від людини до людини, інкубаційний період триває від 2 до 12 діб.

Всесвітня організація охорони здоров’я 30 січня оголосила надзвичайну ситуацію міжнародного значення у зв’язку з поширенням коронавірусу з Китаю.

Станом на сьогоднішній ранок, за даними китайської влади, в КНР кількість жертв пневмонії, викликаної новим коронавірусом, становила 1017 осіб. Підтверджено 42 тис. 708 випадків захворювань, 3 тис. 998 осіб одужали.

Також сьогодні, 11 лютого, міністр охорони здоров’я України Зоряна Скалецька заявила, що в Україні п’ятьох осіб перевіряють на інфікування коронавірусом, переважно це особи, які приїхали з Китаю.



Джерело статті: “https://www.unian.ua/health/worldnews/10869197-za-mezhami-kitayu-zareyestrovano-ponad-390-osib-infikovanih-koronavirusom-moz.html”

©1info.net