Вінницька заслужена журналістка має апартаменти в Болгарії та більше трьох тисяч квадратів нерухомості

Прибуток депутатки Вінницької облради Тетяни Редько від оренди майна більше 750 тисяч гривень на рік

Заслужена журналістка України, очільниця газети з найбільшим тиражем у Вінницькій області «33 канал», депутатка Вінницької обласної ради, голова комісії з питань свободи слова, голова Антикорупційної спілки Вінниччини, голова ГО «Центр захисту журналістів» Тетяна Редько одна з найбільших власниць нерухомості у Вінниці.

Місія журналіста доносити людям правду, допомагати зорієнтуватись у політичному вирі подій, об’єктивно висвітлювати діяльність органів влади та захищати громадянське суспільство. Журналіст — четверта влада, яка формує громадську думку та завжди бореться за справедливість. Історія показала, коли журналіст йде в політику, він перестає бути журналістом, а починає переслідувати вже інші цілі — особисті. Прикладів таких багато.

У Вінницькій області теж є депутатка з посвідченням журналістки. Тетяна Редько, можливо, у свій час барала кредити, бо як пояснити, що в журналістки, яка отримує приблизно 17 тисяч гривень на місяць, знайшлись гроші на будинок у 176 квадратів у Вінниці та дві квартири.

За каденції минулого президента вінницьких сильно тягнуло до Києва. Заслужена журналістка України вирішили і собі не відставати: придбала квартиру на 107 квадратів у Києві, мабуть для того, щоб розслідувати махінації із забудовами столиці, так би мовити, перевірити все на собі.

Поки українці обирають між Одесою, Бердянськом, Кирилівкою чи Залізним Портом, проста вінницька журналістка у якої » в серці Бог та Україна», віддає перевагу рідному Чорному морю, але не в Україін, а Болгарії, де разом з коханим чоловіком Сергієм, скоріше за все, відпочиває від наполегливої депутатської роботи у власних апартаментах на 87 квадратних метрів.

Важко повірити, що боротьба з корупцією у Вінницькій області на доволі низькому рівні. Бо в голови Антикорупційної спілки Вінниччини є де збиратись її членам для плідної роботи. Аж два офіси на 641 та 1341 квадратних метри має «головна антикорупціонерка». У цих приміщеннях можна натренувати не одну роту борців зі схемами.

Можна подумати, що якщо в цих приміщеннях будуть одні антикорупціонери, то де збиратись представникам ГО «Центру захисту журналістів», але місце є і для них: два офіси у Вінниці на 242 та 176 квадратних метрів. Ще можна і в Києві зібратись, там є офіс на 108 квадратів.

Але замість хороших антикорупційних ініціатив та захисту журналістів більшість з цих приміщень ФОП Редько здає в оренду. Лише у 2018 році вдалось заробити 750 тисяч гривень.

Тетяна Редько навряд чи має карту вінничанина, бо її навряд чи можна зустріти в громадському транспорті, адже їздить вона на BMW X5 2014 року вартістю приблизно 40 тисяч доларів, або близько мільйона гривень.

До того ж на рахунках в депутатки 180 тисяч гривень, 91 тисяча доларів та 19 тисяч євро. У її чоловіка 50 тисяч гривень, 29 тисяч доларів та 18 тисяч євро і це далеко не усі статки Тетяни Редько.

©1info.net