20 лютого на Вінниччині приспустять державні прапори і обмежать розважальні заходи


14 лютого голова Вінницької облдержадміністрації підписав розпорядження, яким затверджено заходи з увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні.

Об этом сообщает Роспрес


Зокрема, райдержадміністрації та виконкоми рад міст обласного значення 20 лютого повинні приспустити державний прапор України та обмежити проведення розважальних заходів. Місцеві телерадіокомпанії повинні внести відповідні зміни до програм радіо та телебачення.


У Вінниці на Європейській площі проведуть мітинг-реквієм і покладання квітів до пам’ятного знаку Небесної Сотні та Героям АТО.


В лютому у містах та інших населених пунктах області повинні організувати заходи з належного вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні:


  • акції пам’яті,
  • покладання квітів до пам’ятних знаків та меморіальних дошок,
  • проведення траурних мітингів-реквіємів,
  • тематичних вечорів,
  • відкриття пам’ятних знаків, меморіальних дошок, відповідного найменування (перейменування) площ, вулиць у населених пунктах Вінниччини, присвоєння в установленому порядку імен загиблих учасників Революції гідності закладам освіти, створити відповідні музейні кімнати та куточки пам’яті.


Нагадаємо, минулого року мамі загиблого Героя Максима Шимка, Зої Кузьменко присвоїли державну нагороду — орден княгині Ольги III ступеня.


Зоя Семенівна, звернулася до вінничан. Жінка просила молодь не тікати з країни, а зробити все, щоб вона стала найкращою в світі, бо цього хотіли воїни Небесної Сотні. Її син загинув 20 лютого від ворожої кулі снайпера на вулиці Інститутській.


Джерело статті: “http://www.vinnitsa.info/news/u-den-pam-yati-heroyiv-nebesnoyi-sotni-na-vinnychchyni-pryspustyat-derzhavni-prapory-i-obmezhat-rozvazhal-ni-zakhody.html”

©1info.net