Як подруги: Белла Хадід і її мама Іоланда на вечірці в Лондоні

Як подруги: Белла Хадід і її мама Іоланда на вечірці в Лондоні
Як подруги: Белла Хадід і її мама Іоланда на вечірці в Лондоні

Белла Хадід і її мама Іоланда Хадід відвідали презентацію нового випуску журналу LOVE, яка відбулася в рамках Лондонського тижня моди на Dover Street Market.

Об этом сообщает Руспрес

Зіркою обкладинки нового номера стала 23-річна Белла Хадід. Вона охоче позувала з глянцем в руках перед присутніми на заході фотографами.

Белла Хадид_1

Одягнена Белла була в білу водолазку з вирізами, блакитні джинси з високою талією і чорні туфлі на високих підборах. Волосся дівчина зібрала ззаду шпилькою, а на її обличчі був легкий природний макіяж.

56-річна Іоланда була в стильному картатому костюмі і лакованих чоботях на підборах. Під костюмом у неї була нюдова сорочка. Іоланда також мала дуже природній вигляд, у неї був акуратний макіяж з блискучими тінями на повіках і сережки-гвіздки у вухах. Мама і дочка — немов подружки.

Белла Хадид_2

Нагадаємо, до Лондона зараз з’їхалися багато знаемнитости на Тиждень моди. Актор Біллі Портер, як завжди справив фурор своїми луками, подіумом на показі Tommy Hilfiger дефілювала Наомі Кемпбелл, а в глядацькому залі на цьому самому шоу була Гана Крос.

Фотогалерея Белла Хадід відпочиває на Сент-Бартелемі (19 фото)


Джерело статті: “https://tsn.ua/lady/news/show-biznes/yak-podrugi-bella-hadid-i-yiyi-mama-iolanda-na-vechirci-v-londoni-1493265.html”

©1info.net