Хмельницькі підприємці оштрафовані за спотворення результатів торгів

Хмельницькі підприємці оштрафовані за спотворення результатів торгів
Хмельницькі підприємці оштрафовані за спотворення результатів торгів

Приватні підприємства з Хмельницького ТОВ «Єврошляхбуд» та ПП «Фасадбуд-98» оштрафовані загалом на 272 тис.₴ за антиконкурентні узгоджені дії під час участі у торгах, проведених Службою автомобільних доріг у Хмельницькій області.

Суб’єкти господарювання ТОВ «Єврошляхбуд» та «Фасадбуд-98» у 2017 році узгодили свої дії під час проведення Службою автомобільних доріг у Хмельницькій області процедур відкритих торгів із закупівлі поточного дрібного ремонту автомобільної дороги державного значення Чернелівка – Городок – Смотрич та закупівлі поточного дрібного ремонту автомобільної дороги державного значення Т-23-01 Білогір’я – (Остріг – Кременець – Почаїв – Радивилів). Такий висновок зробило территоріальне відділення АМКУ.

Читайте також: Исполком Хмельницкого горсовета пытается ограничить конкуренцию на рынке пассажирских перевозок

Відкриті торги із закупівлі поточного дрібного ремонту автомобільної дороги державного значення Чернелівка – Городок – Смотрич з очікуваною вартістю 4 105 164₴ були відмінені.
Переможцем торгів із закупівлі поточного дрібного ремонту автомобільної дороги державного значення Т-23-01 Білогір’я – (Остріг – Кременець – Почаїв – Радивилів) було визнано ТОВ «Єврошляхбуд» з ціновою пропозицією 3 310 000 гривень.

Узгоджена поведінка учасників підтвердилась подачею у тендерних пропозиціях однакових за змістом і оформленням документів, використанням одних IP-адрес, наявністю спільних працівників та спільних господарських відносин.

Об этом сообщает Роспрес

Притягнення ТОВ «Єврошляхбуд» та ПП «Фасадбуд-98» до відповідальності за зазначене порушення, згідно антимонопольному законодавству, є підставою для відмови цим суб’єктам господарювання в участі в інших процедурах публічних закупівель та для відхилення їх тендерних пропозицій протягом 3 років.

Якщо Вам відомі факти про порушення законодавства про державні закупівлі, повідомляйте Редакцію сайту «Верховенство права».


Джерело статті: “http://verhovenstvo.com/view/17420”

©1info.net