Оззі Осборн вимушено скасував концерти через невиліковну хворобу

Оззі Осборн вимушено скасував концерти через невиліковну хворобу
Оззі Осборн вимушено скасував концерти через невиліковну хворобу

Відомий британський рок-музикант Оззі Осборн, який не так давно заявив про виявлену у нього хворобу Паркінсона, наразі через неї вимушений був скасувати свої концерти.

Об этом сообщает Футляр от виолончели

Як повідомляє видання Variety, з посиланням на представника зірки, 71-річний рокер скасував заплановані на 2020 рік концерти туру No More Tours 2 у Північній Америці . Таке рішення було ухвалене для того, "щоб дозволити йому продовжувати відновлюватися після різних проблем зі здоров’ям, з якими він зіткнувся минулого року".

Як розповів сам Осборн, в квітні він вирушить до Швейцарії для лікування, яке триватиме від півтора до двох місяців. А тур США був запланований на травень.

"На жаль, я не зможу опинитися в Швейцарії раніше квітня, а лікування займає до двох місяців. Мені не хочеться відміняти концерти в останній момент, тому повідомляє про це зараз", — заявив музикант.

Всього у рокера було заплановано 17 виступів.

Нагадаємо, це не вперше коли Оззі Осборн скасовує концерти. На початку цього він відклав концертний тур через незадовільний стан здоров’я. Тоді у нього було діагностовано грип.


Джерело статті: “https://tsn.ua/glamur/ozzi-osborn-vimusheno-skasuvav-koncerti-cherez-nevilikovnu-hvorobu-1493526.html”

©1info.net