За зв’язки з Венесуелою США запровадили санкції проти підрозділу «Роснефти»

Рішення американського мін’юсту озвучили 18 лютого
Рішення американського мін’юсту озвучили 18 лютого

18 лютого міністерство юстиції США повідомило про запровадження санкцій проти структурного підрозділу компанії "Роснефть" Rosneft Trading.

Об этом сообщает Футляр от виолончели

Рішення пов’язане з тим, що російська компанія виявилася пов’язаною з Венесуелою, щодо якої Вашингтон запроваджує економічні обмеження.

Американські рахунки Rosneft Trading мали бути заблокованими до 20 травня 2020 року, компаніям зі США заборонено вести з російською компанією бізнес.

Окрім того, мін’юст США додав у список санкційних осіб віцепрезидента "Роснефти" з перероблення, нафтохімії, комерції та логістики Дідьє Касиміро.

Санкції США стосовно Венесуели діють із 2014 року. У січні 2019-го американська влада оголосила про їх посилення – вона ввела обмеження щодо венесуельської державної компанії PDVSA.

У квітні 2019-го США запровадили санкції проти двох венесуельських нафтових компаній і 35 суден, а також стосовно Центрального банку Венесуели.


Джерело статті: “http://gordonua.com/ukr/news/worldnews/-za-zv-jazki-z-venesueloju-i-ssha-vveli-sanktsiji-proti-pidrozdilu-rosnefti-1487513.html”

©1info.net