Чиновник, якого Зеленський назвав «розбійником», встряв з ним в нову суперечку: відео

Секретар Бориспільської міської ради Ярослав Годунок, якого президент Володимир Зеленський в липні назвав "розбійником" і вигнав з наради, знову публічно звернувся до глави держави під час його візиту до Борисполя.

Об этом сообщает Футляр от виолончели


Відео з’явилося на офіційній сторінці ОПУ в Facebook.


Цього разу Годунок вирішив попросити президента розслідувати розкрадання в сфері охорони здоров’я, влаштувавши з ним суперечку.


"Пане президенте, дайте слово Ярославу-" розбійникові "?" — викрикнула жінка з натовпу під час брифінгу.



"Я розумію, це буде дико від мене звучати, але послухайте мене, будь ласка. Я "розбійник", я не про себе зараз кажу, але буде дивно від мене звучати. Коли розслідуються зловживання, крадіжки попередньої райадміністрації. Я розумію, що тоді вам на мене наговорили, що я такий-сякий поганий, але ось "розбійник" прийшов просити вас, губернатора просив, будь ласка, давайте мільйони, сотні, які вкрала попередня райадміністрація, на які ми могли побудувати корпус, давайте нарешті розберемося. Повірте, я готовий надати факти крадіжок", — обурився чиновник.


"Я прошу вибачення, можна ми спочатку добудуємо, а потім будемо розбиратися. Я хочу ще раз вам сказати — ви вже відома тут людина", — пожартував президент.


"Спасибі. Ну просто за 100 мільйонів, можна було за 50 зробити", — продовжив Годунок.


"Це до правоохоронних органів. Я ж не правоохоронний орган", — відповів йому Зеленський.


"Дайте доручення розслідувати факти", — висловився "розбійник", на що президент відповів ствердно і закінчив розмову.


Як повідомляв "Апостроф", в мережі опублікували смішний відео-мультфільм з президентом Володимиром Зеленським у головній ролі, який вигнав із залу під час засідання секретаря міської ради Ярослава Годунка.


Джерело статті: “https://apostrophe.ua/ua/news/society/2020-02-19/chinovnik-kotorogo-zelenskiy-nazval-razboynikom-vstryal-s-nim-v-novyiy-spor-video/188870”

©1info.net