13 крутих і неочевидних поєднання кольорів в одязі, про які більшість дівчат навіть не підозрює



Небагато людей ризикують кожного дня носити кольорові речі. Хтось звик до нейтральної гами через дрес-код на роботі, а хтось просто не знає, що з чим поєднувати і як носити. Хоча насправді все не так складно, як здається, пише Жіночий Світ. Потрібно лише запам’ятати кілька кольорових поєднань, які безпрограшно виглядають в будь-якому комплекті.

Об этом сообщает Роспрес


Ми склали невелику шпаргалку для тих, хто до сих пір боїться кольорових речей, і вибрали у стрітстайлерів приклади контрастних сполучень в одязі. Запам’ятовуйте і користуйтеся.


Жовтий + блакитний



Поєднання насиченого жовтого і яскравого блакитного виглядає зухвало, а при поєднанні пастельних відтінків – ніжніше. Також добре будуть поєднуватися темні відтінки синього і глибокі відтінки жовтого.


Синій + червоний



У межах однієї насиченості можна поєднувати будь-які кольори. Наприклад, яскравий червоний і яскравий синій відмінно виглядають разом.


Блакитний + зелений



Всі кольори однієї температури добре поєднуються між собою. Наприклад, добре виглядають разом теплі відтінки блакитного та зеленого або холодні і приглушені відтінки тих же кольорів.


Жовтий + фіолетовий



На фіолетово-жовті поєднання наважуються лише деякі модниці. Можливо, тому що комплект в цих кольорах завжди привертає до себе увагу і виглядає дуже яскраво.


Пастельний блакитний або фіолетовий + ніжно-рожевий



При поєднанні ніжних відтінків рожевого, фіолетового і блакитного виходять повітряні, дуже жіночні образи.


Зелений + червоний



Зелений і червоний в будь-яких пропорціях виглядає дуже яскраво і по праву вважається одним з найбільш контрастних сполучень.


Зелений + фіолетовий



У першому фіолетово-зеленому комплекті кольори більш приглушені, затемнені. У другому – світліші і розбавлені, пастельні. Завдяки кольорам зі схожою насиченістю, комплекти виглядають органічно.


Помаранчевий + синій



Синьо-помаранчеве поєднання може виглядати дуже зухвало і дуже мило – багато що залежить від колірної насиченості. Яскраві кольори в першому образі роблять його сміливим і трохи зухвалим, пастельні відтінки в другому – додають ніжності.


Рожевий + зелений



Рожевий відмінно поєднується зі світло-зеленим, так само як і червоний. Незалежно від їх кількості в образі, разом вони завжди виглядають живо і дуже свіжо.


Синій або блакитний + фіолетовий



Синій і фіолетовий добре гармонують між собою, якщо використовувати кольори схожої температури або насиченості. На цьому прикладі видно, як колір впливає на сприйняття образів. Більш теплі і світлі відтінки полегшують образ, а більш холодні і приглушені кольори роблять образ більш стриманим і діловим.


Жовтий + зелений



Жовтий і зелений – кольори, розташовані поруч на колірному колі. Тому вони добре доповнюють один одного незалежно від їх кількості в образі.


Будь-який колір + його відтінки



Будь-який колір поєднується сам з собою і зі своїми відтінками. Для того, щоб створити монохромне поєднання, при складанні комплекту досить взяти за основу один колір і вибирати речі в рамках його насиченості, застосовуючи більш темні або світлі його відтінки. Образ буде виглядати цікавіше, якщо використовувати в ньому тканини різних фактур: шкіру, хутро, мереживо і т.д.


Колір + його відтінок з принтом



Комплект, складений з речей одного кольору, може виглядати цікавіше також за рахунок принта. Додайте до монохромного образу смугасту або картату деталь, використовуйте аксесуари з анімалістичним малюнком або принтом «гусяча лапка» – і тоді навіть нудні образи заграють по-новому.


Джерело статті: “http://wworld.com.ua/style/63805”

©1info.net