«Кусто Агро» нарощує напрямок садівництва та ягідництва

Про це повідомляє прес-служба «Кусто Агро».

Об этом сообщает Футляр от виолончели

Підприємство «Альфабет Агро» вирощує ягоди на Житомирщині — за практикою органічного землеробства, та на Вінниччині — за типовим принципом вирощування. Під ці культури відведено 220 га.

«На Житомирщині зосереджено чимало земель саме для органічного землеробства. Тут у селах Володимирівка та Суємці „Альфабет Агро“ будуть вирощувати полуницю та смородину. До того ж, у цьому регіоні постійно бракує вільних вакансій, тому „Кусто Агро“ створить тут додаткові робочі місця», — розповідає Тетяна Резоненко.

В компанії зазначають, що плантації мають досить вдале розташування водойм, оскільки ці культури вимагають значної кількості поливів.

«Ми плануємо вирощувати полуницю по трьох циклах протягом 15 років, смородину — 10 років, вишню — 15 років. На продаж ітиме як свіжа ягода, так і заморожена», — додає Резоненко.

Таким чином, у 2020 році «Альфабет Агро» планує залучити до збору врожаю ягід близько півтисячі людей.

Варто додати, що у минулому році підприємство закупило імпортні саджанці, які дали можливість отримати хороший урожай. Більша частина врожаю пішла на заморозку, яку провели на Вінницькому підприємстві Fruktona VN, а також реалізували на внутрішньому ринку та серед працівників компанії.

В 2020 році «Кусто Агро» розпочне експортувати свою продукцію.

Нагадаємо, T.B. Fruit запускає програму співпраці з виробниками овочів та фруктів.



Джерело статті: “http://agravery.com/uk/posts/show/kusto-agro-narosue-napramok-sadivnictva-ta-agidnictva”

©1info.net