Половина київських мостів у передаварійному стані

Мер Києва Віталій Кличко доручив комунальним службам обстежити столичні мости і шляхопроводи і демонтувати фрагменти облицювання, що мають потенційну небезпеку.

Об этом сообщает Руспрес

Також він зазначив, що з 171 конструкції мостів і шляхопроводів – 75 в передаварійному стані.

Про це повідомляє пресслужба КМДА.

“Ми повинні запобігти таким ситуаціям, як сталася в п’ятницю ввечері на Дегтярівському шляхопроводі, де відбулося осипання фрагментів захисного шару бетону. І це щастя, що не постраждали люди.

Необхідно додатково перевірити всі шляхи споруди і демонтувати фрагменти облицюванн, що несуть потенційну небезпеку для учасників дорожнього руху.

А на тих мостах і шляхопроводах, які визначені для ремонту, активізувати роботи з оновлення. Погода дозволяє це робити”, – підкреслив мер Києва.

Як зазначили фахівці КК “Київавтодор”, на Дегтярівському шляхопроводі тривають першочергові протиаварійні роботи.

Це один з найстаріших шляхопроводів столиці, побудований ще в 1963 році, який ще ніколи не ремонтували капітально.

“Всього в Києві 171 конструкція мостів і шляхопроводів. 75 з них – в передаварійному стані, бо їх не ремонтували по кілька десятиліть.

Як, власне, і чимало доріг у місті. І сьогодні ми цю ситуацію виправляємо. Обсяги робіт великі, я розумію. Але ми повинні прискорити необхідні роботи на тих об’єктах, які визначили для термінового оновлення”, – сказав Кличко.



Джерело статті: “http://factor-news.info/polovyna-kyyivskyh-mostiv-u-peredavarijnomu-stani/”

©1info.net