Наглядова рада «Укренерго» вже призначила тимчасового голову компанії

Наглядова рада "Укренерго" вже призначила тимчасового голову компанії
Наглядова рада "Укренерго" вже призначила тимчасового голову компанії

Наглядова рада "Укренерго" призначила новим виконувачем обов’язків глави компанії першого заступника голови правління Володимира Кудрицького. Про це повідомила керівниця департаменту зовнішніх комунікацій та міжнародного співробітництва "Укренерго" Марія Цатурян на сторінці у соцмережі Facebook.

Об этом сообщает Роспрес

"Всеволод Ковальчук припиняє виконання обов’язків в.о. голови правління. Згідно з рішенням наглядової ради, до моменту завершення конкурсу з відбору глави компанії виконувати обов’язки голови правління буде перший заступник голови правління Володимир Кудрицький", — повідомила вона.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що керівник "Укренерго" Всеволод Ковальчук заявив, що від 26 лютого припиняє виконувати свої обов’язки та йде з посади через "політизацію суто економічних процесів".

Ковальчук зазначив, що після анбандлінгу органом управління "Укренерго" є Міністерство фінансів, однак політику в галузі має робити Міністерство енергетики, з діяльністю якого управлінець не згодний.

Відео У Міненерго анонсували звільнення керівників "Нафтогазу" та "Укренерго"

Про зміну керівництва та членів наглядової ради стратегічних енергетичних підприємств повідомив міністр енергетики та захисту довкілля Олексій Оржель. За словами міністра, вже ухвалили відповідне політичне рішення і розпочинається конкурс на вакантні посади. Міністр додав, що чинні керівники за бажанням також можуть узяти в ньому участь.

У Міненерго анонсували звільнення керівників "Нафтогазу" та "Укренерго"
ТСН. 19:30
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber

Джерело статті: “https://tsn.ua/ukrayina/naglyadova-rada-ukrenergo-vzhe-priznachila-timchasovogo-golovu-kompaniyi-1498038.html”

©1info.net