Як визначити справжність вершкового масла: 10 дієвих способів



Коли ми купуємо масло в супермаркеті, намагаємося звертати увагу на склад. Більшість виробників запевняють нас, що саме їхня продукція найякісніша на ринку, але, на жаль, іноді в складі масла пишуть одне, а насправді крім цих інгредієнтів в нього входить багато інших речовин.

Об этом сообщает Футляр от виолончели


У гонитві за натуральним маслом більшість господинь намагаються купувати його у бабусь на ринку, але як же перевірити, що саме вам продають. Ми хочемо розповісти вам про способи, якими можна перевірити справжність масла.


Як дізнатися, чи справжнє перед вами масло?


Подивіться на склад, в ньому має бути всього 2 інгредієнта: незбиране молоко і вершки.


Якщо ж на упаковці ніде немає напису «масло», то це може бути маргарин або спред.


Справжнє масло можна визначити і за ціною, адже воно складається з коров’ячого молока, а це значно дорожче замінників.


За кольором масло не повинно бути дуже жовтим і занадто білим.


Натуральне масло не стане чіплятися до упаковки і ножа, воно досить тверде на дотик.


Подивіться на термін зберігання, якщо масло виготовлене зі справжнього коров’ячого молока, то цей термін не повинен перевищувати десяти днів. Якщо ж ви купили масло в металевій банці, то термін зберігання не повинен перевищувати три місяці.


Коли натуральне масло починає танути, це відбувається рівномірно, на поверхні масла не повинні з’являтися крапельки. Вони проступають тільки на маргарині.


Справжнє вершкове масло стає м’яким набагато повільніше маргарину.


Якщо масло виготовили з високоякісних вершків, воно буде твердим і гладким, а на зрізі можна буде помітити невеликий блиск.


Дуже важливо, щоб масло не кришилося після того, як його дістали з холодильника. Воно повинно намазувати на хліб щільним однорідним шаром.


Тепер ви знаєте, як вибрати натуральне вершкове масло. Поділіться статтею зі своїми друзями, щоб вони теж вміли відрізнити справжній продукт від підробки!


Джерело статті: “http://wworld.com.ua/life/64018”

©1info.net