Росію на Євробаченні представить співак із Запоріжжя

<span>Раніше Олександр Панайотов знявся в кліпі на підтримку Путіна</span> — Росію на Євробаченні представить співак із Запоріжжя
<span>Раніше Олександр Панайотов знявся в кліпі на підтримку Путіна</span> — Росію на Євробаченні представить співак із Запоріжжя
Раніше Олександр Панайотов знявся в кліпі на підтримку Путіна


Пісню, з якою Олександр Панайотов виступить на музичному конкурсі, поки не представили

Об этом сообщает Футляр от виолончели


Росію на Євробаченні-2020 у Роттердамі представить 35-річний співак Олександр Панайотов, який народився в Запоріжжі. Про це повідомляє Starhit.


Пісню, з якою артист виступить на музичному конкурсі, поки не представили. Однак відомо, що вибрати композицію для Євробачення Панайотову допоміг його продюсер Григорій Лепс.


Музикант народився у Запоріжжі, але не раз брав участь у російських музичних проєктах: у 2003 році посів почесне друге місце в «Народному артисті» на каналі «Росія», в 2016-му дійшов до фіналу шоу «Голос» на «Первом», після якого і став підопічним продюсерського центру Григорія Лепса.


У 2018 році Олександр Панайотов разом із російськими зірками записали гімн президенту РФ Володимиру Путіну і зняли кліп на нього. Відео під назвою «Провідна зірка» опубліковано на YouTube-каналі Putin Team.


Як повідомляв «Главком», представляти Україну на Євробаченні буде група Go_A.


Планується, що пісенний конкурс Євробачення-2020 відбудеться 12, 14 та 16 травня в Роттердамі (Нідерланди). Його гаслом обрали заклик «Відкривайся!» (Open Up).


Проте напередодні стало відомо, що конкурс можуть перенести в разі збільшення епідемії коронавіруса.


Джерело статті: “https://glavcom.ua/news/rosiyu-na-jevrobachenni-predstavit-spivak-iz-zaporizhzhya-662148.html”

©1info.net