Новина дня — відставка заступника Голови СБУ Нескоромного.

Президент Володимир Зеленський відправить у відставку заступника голови Служби безпеки України Дмитра Нескоромного. Про це з посиланням на власні джерела повідомив «Главком».

Прессекретар Служби безпеки України Олена Гітлянська не змогла спростувати або підтвердити інформацію про відставку першого заступника голови СБУ Дмитра Нескоромного. «Я зараз знаходжуся на лікарняному. Я не можу це вам ані підтвердити, ані спростувати», — сказала «Главкому» прессекретар СБУ .   На наш телефонний запит у прес-службі СБУ відповіли «Наразі не можемо ані підтвердити, ані спростувати дану інформацію. Голова СБУ знаходиться в даний момент у відрядженні».

Нагадаємо, 1 липня 2019 року указом президента №827/2019 Дмитра Нескоромного було призначено першим заступником голови СБУ – начальником Головного управління з боротьби з корупцією та організованою злочинністю Центрального управління Служби безпеки.

До відома, Дмитру Нескоромному 41 рік, він підполковник. Отримав спеціальність «Правознавство» у Луганському інституті внутрішніх справ МВС України. Також закінчив Національну академію СБУ. Має кандидатський ступінь.
У 1999-му почав працювати в органах державної безпеки.

Нескоромний всю кар’єру зробив у главку «К» (Головне управління з боротьби з корупцією та організованою злочинністю СБУ), яке ймовірно буде скорочено при реформуванні відомства.
У 2018-му Нескоромний був заступником начальника Головного управління СБУ у м. Києві та Київській області. Повний текст читайте тут: https://m.glavcom.ua/country/society/prezident-vidpravit-u-vidstavku-zastupnika- golovi-sbu-neskoromnogo-dzherelo-662252.html

©1info.net