Почали ставити протитанкові їжаки: нові відео і деталі зіткнень на «Барабашово» в Харкові

Учасники акції протесту на популярному ринку "Барабашово" в Харкові встановили протитанкові загородження, щоб не пропустити комунальну техніку для демонтажу арки на в’їзді в ринок.

Об этом сообщает Роспрес

Нові відео з місця подій публікують очевидці в соцмережах.

Місцеві підприємці, які торгують на ринку намагаються перешкодити планам міської влади побудувати дорогу по території ринку. Прямо на в’їзді вони поставили протитанкові їжаки, щоб не пропустити комунальну техніку.


Під час акції протесту відбулися зіткнення між підприємцями і групою людей в камуфляжі, які прибули на підтримку демонтажу арки на в’їзді на ринок.

Протестувальників "заспокоювали" димовими шашками і сльозогінним газом, на території ринку були помічені люди зі зброєю і чулися постріли.


За даними поліції, за хуліганські дії під час сутичок на ринку "Барабашово" затримано близько тридцяти осіб, яких доставлено до Київського райвідділу поліції.

У центральній частині Харкова через цю історії довгі пробки.

Як повідомляв "Апостроф", 26 лютого на вулиці Банковій прямо під стінами Офісу президента України чоловік вчинив самопідпал.


Джерело статті: “https://apostrophe.ua/ua/news/society/2020-02-27/nachali-stavit-protivotankovyie-eji-novyie-video-i-detali-stolknoveniy-na-barabashovo-v-harkove/189593”

©1info.net