Прогноз погоди для жителів Київщини на 12-те березня

Фото з мережі Інтернет Фото з мережі Інтернет

На Київщині в четвер очікується ясна погода без опадів. Вітер південно-західний з поривами до 5 метрів за секунду. Температура повітря за вікном буде +2⁰…+5⁰ вночі, а вдень коливатиметься в межах +12⁰…+14⁰. У ранкові години можливий слабкий туман, який швидко розсіється

Об этом сообщает Руспрес


Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".


На півдні області (Кагарлицький, Рокитнянський, Миронівський, Богуславський, Таращанський, Ставищенський, Тетіївський, Володарський, Сквирський та Білоцерківський райони) температурні показники повітря будуть дещо вищими порівняно з середою та досягнуть +3⁰…+5⁰ вночі та +12⁰…+14⁰ вдень. Без опадів. Протягом дня ясно.


На півночі області (Поліський, Іванківський, Вишгородський та Бородянський райони) також прогнозуються суха погода. Пориви вітру до 5 метрів за секунду, а температура повітря становитиме +3⁰…+5⁰ вночі та +12⁰…+13⁰ вдень.


Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.


У центрі області (Києво-Святошинський, Броварський, Бориспільський, Обухівський та Васильківський райони) хмари зникнуть та світитиме сонце, яке прогріє повітря до показників +3⁰…+5⁰ вночі та +12⁰…+14⁰ вдень. Вітер південно-західний із поривами до 4 метрів за секунду.


На заході області (Фастівський та Макарівський райони) стовпчики термометрів покажуть +12⁰…+13⁰ вдень та +3⁰…+4⁰ вночі. Швидкість вітру 3-4 метри за секунду. Без опадів.


На сході області (Згурівський, Баришівський, Яготинський та Переяславський райони) вранці можливий туман. Вітер південно-західний із поривами до 4 метрів за секунду. Температура повітря +3⁰…+5⁰ вночі, а вдень +12⁰…+13⁰. Ясно.




Джерело статті: “http://mykyivregion.com.ua/2020/03/11/prognoz-pogodi-dlya-zhiteliv-kiyivshini-na-12-te-bereznya/”

©1info.net