Найбільшу ігрову виставку Е3 скасували через коронавірус


Організатори виставки Е3 – найбільшої і однієї з найвідоміших в ігровій індустрії – офіційно підтвердили рішення скасувати її через пандемію коронавірусу. Як повідомляє Variety, виставка мала пройти 9-11 червня в Лос-Анджелесі.

Об этом сообщает Преступная Россия

"Після консультацій з нашими компаніями-членами про безпеку і здоров’я кожного в нашій індустрії – наших фанатів, співробітників, учасників виставки і багаторічних партнерів – ми прийняли складне рішення скасувати Е3 2020", — йдеться Entertainment Software Association (ESA), яка є організатором виставки.

В ESA також зазначили, що розчаровані тим, що не можуть провести виставку цьогоріч, але додали, що вважають таке рішення правильним в обставинах, що склалися. Організатори пообіцяли повернути учасникам кошти, а також розповіли, що розглядають можливість проведення в червні онлайн-заходу, на якому представники індустрії зможуть зробити свої анонси.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал з новинами технологій та культури.

Це вже не перший масштабний захід, який вирішили скасувати або перенести через коронавірус. Так, свої конференції та форуми скасували Google, Facebook, Nvidia, а Twitter рекомендував своїм співробітникам працювати з дому.

З квітня на листопад перенесли прем’єру 25 фільму про Джеймса Бонда "Не час помирати".

Через ризик інфікування коронавірусом цього року скасували міжнародну туристичну виставку ITB Berlin в Берліні. Крім того, у Швейцарії вперше за останні 70 років скасували проведення щорічного автомобільного шоу Женевський автосалон. В Японії скасували фестиваль цвітіння і милування сакурою, який проходить у квітні.


Джерело статті: “https://dt.ua/TECHNOLOGIES/naybilshu-igrovu-vistavku-e3-skasuvali-cherez-koronavirus-341263_.html”

©1info.net