Уряд прийняв рішення ввести надзвичайну ситуацію на Буковині, – нардеп

Уряд прийняв рішення ввести надзвичайну ситуацію на Буковині, – нардеп
Уряд прийняв рішення ввести надзвичайну ситуацію на Буковині, – нардеп

У Чернівецькій та Житомирській областях вводиться надзвичайна ситуація з 00.01 17 березня 2020 року.

Об этом сообщает Преступная Россия

Про це у своєму Telegram-каналі повідомляє народний депутат " Європейської солідарності " Олексій Гончаренко, який присутній на урядовому засіданні, пише molbuk.ua

" З 00.01 17 березня в Чернівецькій і Житомирській областях вводиться надзвичайна ситуація. У Києві поки не вводиться, тому що завтра збереться Київська комісія з надзвичайних ситуацій, і розгляне ситуацію " , – повідомив він.

За словами Гончаренка, комісія з техногенної безпеки і надзвичайних ситуацій під керівництвом прем’єр-міністра ухвалила також рішення про закриття метрополітенів у Києві, Харкові та Дніпрі упродовж 17 березня.

Нардеп додав, що Кабмін постановив, аби органи місцевого самоврядування під час карантину призупинили конкурси на посади державної служби та не оголошували нових конкурсів.

Раніше президент Володимир Зеленський закликав Кабінет міністрів України оголосити на території Чернівецької та Житомирської областей, де зафіксували випадки коронавірусної інфекції, режим надзвичайної ситуації.


Джерело статті: “https://molbuk.ua/chernovtsy_news/195603-kabmin-pryynyav-rishennya-vvesty-nadzvychaynyy-stan-na-bukovyni-nardep.html”

©1info.net