22-річна дівчина на Франківщині організовувала порнобізнес



24 березня в ході кримінального провадження за ч. 3 ст. 301 (Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) Кримінального кодексу України слідчі слідчого управління спільно з працівниками відділу боротьби зі злочинами пов’язаними з торгівлею людьми ГУНП в області, працівниками управління карного розшуку та обласною кіберполіцією під процесуальним керівництвом прокуратури області затримали жінку, яка перебувала у міжнародному розшуку за вчинення злочинів пов’язаних із виготовленням та розповсюдженням відео файлів порнографічного характеру.

Об этом сообщает Футляр от виолончели


Читайте також: 18-річний волинянин знімав на продаж порно


Нагадаємо, у січні 2018 року правоохоронці затримали шістьох осіб, мешканців Івано-Франківської та Донецької областей, які у Івано-Франківську у складі організованої злочинної групи протягом 2017 – 2018 років створили студію для виготовлення відеопродукції порнографічного характеру, та збували у мережу Інтернет.


Читайте також: Жителька Тернополя разом зі своїм чоловіком влаштували порностудію


Зловмисників поліцейські затримали в порядку ст. 208 ККУ. Усім було обрано судом запобіжний захід – тримання під вартою.


Читайте також: У Рівному викрили чотири порностудії (ФОТО,ВІДЕО)


В подальшому у ході слідства правоохоронці встановили причетність до вчинення даних злочинів ще однієї особи. Зловмисниця тривалий час переховувалась від органів досудового розслідування на території однієї із країни ЄС. Прикарпатські поліцейські оголосили її у міжнародний розшук.


Читайте також: У кафе-барі на Львівщині згвалтували дівчину


Вчора, 24 березня поліцейські затримали останню у Львові. Наразі їй повідомлення про підозру за ч. 3 ст. 301 Кримінального кодексу України та вирішується питання про обрання судом – запобіжного заходу.


Читайте також: Неповнолітній чернівчанин зґвалтував дівчину з якою познайомився в інтернеті (ВІДЕО)


Про це повідомили у секторі комунікації поліції у Івано-Франківській області


Читайте також: Буковинець зґвалтував та вбив 65-річну жінку. Поліція викрила злочин 11 років потому



Джерело статті: “https://cometa.news/22-richna-divchina-na-frankivshhini-organizovuvala-pornobiznes/”

©1info.net