Нардеп Андрей Река и его счастливый разовый билет от «Народного Фронта»

Андрей Река: активный кнопкодав пассивного «Народного Фронта»
Нардеп Андрей Река и его счастливый разовый билет от «Народного Фронта»
Скандалы и истерики нардепа-хама Андрея Реки возмутили полтавчан
Быдлодепутат Андрей Река и его схемы в Верховной Раде
Нардеп Андрей Река безнаказанно избивает украинцев и гордится этим!

В апреле 2014 года Новосанжарского поселкового голову Андрея Реку обвинили в избиении государственного инспектора сельского хозяйства в Полтавской области Виталия Цисика. Якобы Реку разозлил сам факт проведения проверки на его вотчине. Во время проверки были обнаружены факты захвата земли и незаконного выделения земельных участков для ведения предпринимательской деятельности.
Тем не менее, Река стал нардепом. А в Раде он уже успел начудить!

ОДНОГО ИЗ НАРДЕПОВ ПОЙМАЛИ В РАДЕ НА КНОПКОДАВСТВЕ

Народный депутат от фракции «Народный фронт» Андрей Река был замечен, когда незаконно голосовал вместо других парламентариев. Так, журналисты информагенства сегодня, 22 ноября, в Верховной Раде зафиксировали момент кнопкодавства. Нардеп Андрей Река голосовал за депутатов от «Возрождения» Артема Илюка и Юрия Бабия из «Народного фронта».

Депутат від «Народного фронту» Андрій Река під час пленарного засідання показав журналістам язика.

Наиболее активным кнопкодавам активисты вручили розги от Святого Николая

Общественное движение «Честно» обнародовало имена самых активных кнопкодавов
В символический топ-10 депутатов, которые наиболее активно голосовали за своих отсутствующих коллег, вошли четыре народных избранника из «Блока Петра Порошенко» — Андрей Шинькович, Борис Козырь, Александр Бакуменко и Александр Урбанский, трое депутатов из «Народного фронта» — Андрей Иванчук, Федор Бендюженко и Андрей Река, а также трое представителей «Видроження» — Антон Яценко, Василий Гуляев и Евгений Геллер.
В этом году в сессионном зале парламента активисты оставили «победителям» рейтинга символические розги от Святого Николая с соответствующими записками. Именно такие «подарки», по народным верованиям, получают от святого непослушные дети 19 декабря.
Отмечается, что реакция народных избранников на «подарки» была разной. Так, Андрей Река поклялся больше не нарушать Конституцию.
«Клянусь, больше так делать не буду», — пообещал народный избранник.
Александр Урбанский спрятал розгу под стол, а Андрей Шинькович после ознакомления с подарком показал оператору активистов средний палец и уже в тот же день продолжил кнопкодавить.
Напомним, прошлогодний рейтинг кнопкодавов возглавлял уже упомянутый Яценко.

Депутат від “Народного фронту” назвав Порошенка “х…йлом”

Народний депутат України від “Народного Фронту” Андрій Река вдався до нецензурної лексики, щоб висловити свою позицію щодо безпрецедентного зволікання президента у проведенні АТО.
Відповідний демотиватор політик розмістив на своїй сторінці у Facebook.
“Скільки при владі буде це х*ло, стільки і триватиме АТО” – написано на фотографії гаранта.
Як відомо, Андрій Река – депутат Полтавської обласної ради двох скликань, багаторазово обирався депутатом Новосанжарської районної ради. З 27 листопада 2014 року — народний депутат України 8-го скликання від депутатської фракції партії “Народний Фронт”, голова підкомітету з питань регіональної політики, місцевих бюджетів та комунальної власності Комітету Верховної Ради України з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування.
У коментарях телеканалам та ЗМІ Река не раз висловлювався про порушення Росією Мінських домовленостей та необхідність докладати більше зусиль до врегулювання конфлікту на передовій. Проте, у публічних конфліктах та скандалах політик не був помічений протягом всієї кар’єри, за винятком інциденту 2014 року, коли Андрія Реку звинуватили у побитті державного інспектора сільського господарства в Полтавській області Віталія Цісика. Очевидно, публікація була пов’язана із ескалацією вогневого конфлікту на передовій в районі Авдіївки, Горлівки та Зайцевого.
Варто зазначити, що, як повідомляють ЗМІ, народний обранець був двічі нагороджений Почесними грамотами Верховної Ради України та орденом Святого Володимира Великого ІІІ ступеня.

Нардеп з Полтавської області Андрій Река живе на зарплату й пенсію, а після нового року купив автомобіль.

Народний депутат України Андрій Река має доволі аскетичну декларацію про доходи. Обранець не задекларував жодного бізнесу, не має і цінних речей.
2017 року отримав 258 861 грн зарплати у Верховній Раді, пенсії – 50 649 грн, проценти в «ПриватБанку» склали 952 грн. Його дружина, Лідія Река, отримала 16 827 грн пенсії та 35 грн процентів у банку.
Живе Андрій Река у Нових Санжарах, де має будинок 121,3 кв. м та дві земельні ділянки – 778 кв. м і 2500 кв. м.
До 2018 року Андрій Олександрович їздив на автомобілі ARO 244, 1992 року випуску, та мав причіп Knaus 8303, 1987 року випуску. 13 лютого 2018 року нардеп задекларував легковик NISSAN LEAF, 2014 року випуску, який на момент набуття коштував 319 934 гривні.
Андрій Река має заощадження готівкою – 858 000 грн, що, до речі, на 120 800 грн менші, ніж позаторік. Його дружина кошти також зберігає готівкою – 212 200 грн.
До слова, відомо, що народний депутат 2017-го звертався по компенсацію за оренду житла в Києві та проїзд по Україні.

У 2018 році полтавський нардеп Андрій Река придбав нову автівку

Народний обранець Река Андрій Олександрович з дружиною мають будинок, земельні ділянки та готівку
Народний депутат України відзвітувався про доходи за 2017 рік. Згідно декларації нардеп має житловий будинок (121,3 м2) у Нових Санжарах. У нього є 2 земельні ділянки площею 778 м2, 2500 м2 та ще одна — 1161 м2. Вони всі знаходяться у смт Нові Санжари. Минулого року Андрій Олександрович не мав величезного автопарку, а лише старенький автомобіль ARO 244 1992 року випуску та причіп Knaus 8303 1987 року народження. Проте у лютому 2018 року він придбав NISSAN LEAF 2014 року випуску, вартістю 319 934 тисяч гривень.
У 2017 році народний обранець отримав 258 861 гривень зарплати, 50 649 гривень пенсії та 952 гривні процентів у Приватбанку. Дружина Лідія Михайлівна також отримала 16 827 гривень пенсії та 35 гривень процентів у банку. Сім’я має чималі грошові кошти. Андрій Олександрович задекларував 858 тисяч гривень, а його дружина – 212 200 гривень. Додамо, що минулого року він мав на 120 800 гривень більше, ніж цьогоріч. Родина не має ні бізнесу, ні цінних паперів.

Новосанжарський мер побив майданівця! Ганьба!

Прокуратурою Новосанжарського району разом з Державною інспекцією сільського господарства в Полтавській області спільно проведено перевірку додержання вимог земельного законодавства у Новосанжарській селищній раді.
За результатами якої виявлені непоодинокі факти самовільного захвату земельних ділянок на території парку Воїнів-Інтернаціоналістів на березі річки Ворскла.
На самовільно зайнятих земельних ділянках комунальної власності в смт.Нові Санжари , що належать Українському народові згідно Конституції України, самовільно розташовані численні кіоски та інші об’єкти торгівлі, які здійснюють комерційну діяльність.
Крім того, перевіркою встановлено, що протягом трьох років Новосанжарська селищна рада в обхід аукціонів незаконно надавала на праві сервітуту земельні ділянки для здійснення підприємницької діяльності, порушуючи при цьому забезпечення рівності прав громадян на землю. І ЦЕ ЛИШЕ ВЕРШИНА АЙСБЕРГУ ПІД НАЗВОЮ КОРУПЦІЯ!!!
Під час ознайомлення з актом перевірки селищний голова Река Андрій Олександрович у своєму робочому кабінеті грубо себе поводив та наніс державному інспектору сільського господарства в Полтавській області Цисику Віталію Олексійовичу тілесні ушкодження.
Цисик В.О. також зазначив, що Река А.О. неодноразово БИВ його по обличчю та спині, примусив написати заяву на звільнення, відібрав мобільний телефон, вимагав приїзду керівництва інспекції сільського господарства Полтавської області.
Як мені відомо, після приїзду начальника Держінспекції сільського господарства в Полтавській області Пащенка А.О. та його заступника Палія О.Б., селищний голова Река А.О. нецензурно виражався у їх бік із застосуванням фізичної сили до Цисика В.О. Я особисто спілкувалась із Палієм О.Б. по телефону, він підтвердив мені даний факт. На моє запитання, чому керівництво не захищає свого працівника, а навпаки, здійснює на нього тиск, а також прислало розпорядження про призупинення даної перевірки на невизначений термін, чіткого пояснення я не отримала. Я зауважила Палію : «Поки Ви боятимитесь, як вам не соромно, що я — жінка маю сміливість захищати Цисика, а Ви — мужчини? Ні!»
На місце події виїжджала слідчо-оперативна група Новосанжарського РВ.
Відомості про дане кримінальне правопорушення внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.
На даний час Цисик В.О. знаходиться на лікарняному, у нього виявлені численні зовнішні та внутрішні гематоми, струс мозку середньої тяжкості, тошнота, головокружіння.
Але, як мені відомо, селищний голова продовжує погрожувати і вже не лише Цисику В.О., але й працівникам Новосанжарської прокуратури, міліції та мені особисто.
Река А.О. хизується своїми зв’язками з Яценюком, народним депутатом від Полтавщини Головком та дружбою з новопризначеним прокурором Полтавської області Закорецьким О.В.
ДРУЗІ!!!
Ось і настав момент істини! МОМЕНТ ЛЮСТРАЦІЇ!
Полтавчани! Не будьте байдужими!
Віталій Цисик чотири рази був на Майдані! Був з Нами , дорогі товариші, побратими! Я звертаюсь до КОЖНОЇ ПОРЯДНОЇ ЛЮДИНИ за допомогою і захистом. Адже, не виключено, що життю Віталія загрожує небезпека!

Как работает народный депутат Андрей Река

Андрей Река не выполнил обещание предоставить украинцам право отзыва выборных лиц и выступает за отмену депутатской неприкосновенности.
За год до выборов пора подвести итоги работы Верховной Рады VIII созыва и посмотреть, как каждый отдельно взятый народный депутат выполнял то, что пообещал перед выборами, а также во время каденции. Каждый день «Слово и Дело» будет анализировать уровень ответственности двух народных избранников, пока не пройдется по всему списку парламентариев. Причем уровень ответственности нардепов наш портал отслеживает с момента их вступления в должность. Сегодня мы разбирались, как работает Андрей Река (фракция «Народного фронта»).
Река был избран в Верховную Раду осенью 2014 года по избирательному округу №149 (Полтавская область). С того времени он дал 29 обещаний, 9 из которых выполнил (31%), а 6 – провалил.
Река не справился с обещанием добиться, чтобы пребывание на выборных должностях ограничили двумя сроками, а также с обещанием предоставить гражданам право отзыва выборных лиц путем референдума. Депутат не зарегистрировал ни одной соответствующей законодательной инициативы.
Летом прошлого года Река пообещал установить в Карловской местной поликлинике банкомат любого банка. В начале августа он сообщил, что решал организационные вопросы с руководством полтавского ПриватБанка. Позже на наш запрос нардеп отвечать отказался, а банкомат в поликлинике так и не появился. Таким образом, Река обещание провалил.
Не сложилось у парламентария с обещанием способствовать развитию картинга в своем избирательном округе. Соревнования по этому виду спорта в округе Реки проводились, но сам он никак не помогал, с предложениями по развитию картинга к местным властям не обращался.
Как и обещал, Река в феврале поддержал назначение Якова Смолия на должность главы Национального банка Украины. Кроме того, в предвыборной программе нардеп пообещал способствовать строительству и ремонту дорог в Новых Санжарах. В Полтавской областной администрации в прошлом году сообщили «Слову и Делу», что при содействии Реки для ремонта дорог было привлечено 548,7 тысячи гривен. Также нардеп встречался с руководством фирмы, которая выполняет ремонт дорог Новых Санжар и лично контролировал ход проведения работ. Так что с этим заверением он справился.
В процессе выполнения у народного депутата 14 обещаний. Перед выборами Река пообещал добровольно сложить депутатские полномочия в случае потери доверия избирателей округа. Также он выступает за отмену депутатской неприкосновенности.
Готов Река поддержать во втором чтении законопроект о предотвращении смертности на дорогах с любыми внесенными изменениями. «Я готов во втором чтении за любые изменения голосовать, которые приведут к тому, что не будут гибнуть люди на дорогах», – подчеркнул он.
Кроме того, перед выборами нардеп обещал на государственном уровне защищать экологию региона. Он уже поддержал в Раде законопроекты «О ратификации Протокола о регистрах выбросов и переноса загрязнителей», «Об оценке воздействия на окружающую среду» с предложениями президента Украины (доработанный)» и «О стратегической экологической оценке».

©1info.net