Як Полтавська Батьківщина продається Блоку Петра Порошенка, а Руслан Богдан зливає президентську кампанію Тимошенко

Поки Юля Тимошенко звідусіль волає про те, що ми за український газ і Порошенківська мафія привласнює газотранспортну мережу, керівник Полтавської Батьківщини, Руслан Богдан наказує своїй фракції в обласній раді голосувати саме за ці порошенківські родовища. Саме Богдан лобіював інтереси «Аркона Газ Енергія», особисто зустрічаючись з керівниками фракцій в облраді та просячи підтримати це питання. За інсайдерською інформацією, його «прихильність» коштувала 200 тис. долларів. 

За інформацією Економічної правди, засновниками «Аркона Газ-Енергія» значаться Олександр Нещотний, Ігор Мичко, Олексій Гребенченко та  компанія «Ешбері юніверсал лтд». Останні два власника з’явилися у фірми через два тижні після видачі їй спецдозволу – цій компанії нині належить 49,5% «Аркона Газ-Енергія», а Гребенченку – 5%. Останній на початку 2000-х років працював у ПАТ «Укропткульттовари», кінцевим бенефіціарним власником якого був і досі залишається президент Петро Порошенко.

Також Гребенченко раніше працював в компанії «Ековіс Бондар і Бондар юридичне бюро». За даними програми “Схеми”, саме адвокат цієї компанії Олексій Бондар представляв фірму “Ешбері юніверсал лтд” на загальних зборах учасників “Аркона Газ-Енергія”. У цьому ж юридичному бюро у 2007-2009 роках працював Олексій Маловацький – член Вищої ради правосуддя. Його дружина Наталія Маловацька, працює нотаріусом Київського нотаріального округу і саме вона у другому кварталі 2017 року переказала співласникам «Аркона Газ-Енергія» Мичку та Нещотному по  майже 1,40 млн грн кожному. Ці суми відповідали вартості їх часток в статутному капіталі «Аркона Газ-Енергія», які вони продали «Ешбері юніверсал лтд”.
Маловацький  під час виборів президента в 2014 році він був заступником керівника юридичної служби Порошенка і керував юрслужбою «Блоку Петра Порошенка» під час парламентських виборів. Перевірте)!

Тому за якихось 200 тис. долларів Богдан злив Тимошенко. Керівництво президентської кампанії у 149 окрузі Богдан продав Ларисі Босенко за свої борги, які винен такому собі Белашову. Босенко почала активну діяльність, але одне маленьке але. Жодної партійної символіки Батьківщини немає. Просуває вона не бренд, а власну громадську організацію, і президентською кампанією займатися не планує. Дивним чином, керівник партійної організації не переймається відсутністю бренду. Тому Юліє Володимирівна, вважайте, що один полтавський округ Ви вже програли! 

148 округ Богдан теж віддав. І не дивуйтесь кому — голові Лубенської РДА  Тетяні Качаненко, діючій членкині Блоку Петра Порошенка. Яка хоче всидіть на двох кріслах. Невже є хоч якісь сумніви, що голова РДА буде допомагати Тимошенко?! Вона служить вірно БПП і Пісоцькому, і вже формує команду на президентські вибори, але Юліє Володимирівно, сюрприз, не для Вас! Тому ще раз Вас, Володимирівно, вітаємо ще один злитий округ! А ще поцікавтесь, хто у Вас є довіреною особою на президентських виборах по Полтавській області. Невже керівник Лубенської районної партійної організації Тетяна Гребінник? Це та керівниця, що умудрилася вкрасти телефон у працівниці земельного відділу РДА, з якої насміхався весь район. https://informator.news/deputat-batkivschyny-vkrala-telefon-u-chynovnytsi-lubenskoji-rda/ З такою командою, Вам, Юліє Володимирівно, можна і ворогів не мати! 

Свій 151 округ залишив Руслан Дмитрович собі. Але ж дуже не радійте, Лідере! Авторитет цього народного депутата на 0, хоча ні, вже у далеко мінусах, і навіть велосипеди йому не допоможуть. Пересварився він з усіма керівниками в районах, які відмовлялися давати відкати від його бюджетних коштів. І залишилася лише Сенчанська ОТГ в сферах його впливу. Крадуть вони рентні надходження всі там і Богдан, і Лисий, і Вася. Є така фігура у Полтавській області як Василь Сагадюк, дуже особистий помічник Руслана Дмитровича, корупціонер-хабарник, який умудрився будучи державним реєстратором Гагарінській РДА м. Севастополя взяти хабар. https://webeffector.com.ua/koruptsioner-sagadyuk-vasyl-igorovych-2/ і тепер вірно служить Богдану. Богдан говорять ще з Артеку дуже хлопчиків полюбляє. Але ми розуміє, це зараз такий тренд. Ваша команда, Юліє Володимирівно, маєте бути у тренді!

Керівник же Лохвицької міської організації Петро Чорний вже навіть встиг за сенчанський дерибан машину нову придбати та весело роз’їжджає на кримських номерах. Не вірите? Перевірте! Програний третій округ! Вітаємо! 

Перелік «бізнесових справ» Руслана по продажі за недорого в Полтавській області не закінчується! Тому Юліє Володимирівна, до початку Вашоі кампанії, можете не витрачати сили свої на Полтавщину, не приїжджайте сюди! Тут Вас чекати не будуть! Продано!

©1info.net