Режим Зеленского: налоговики, миллиардные схемные НДС и наверху – Ермак

Корупційний скандал «Єрмак-рєшалово-брат2» вирує в Україні вже тривалий час. Це достатній час, щоб прийняти кадрові рішення про звільнення, або хоча б – усунення від виконання службових обов’язків основних фігурантів скандалу, передусім – керівника президентського офісу Андрія Єрмака. А інформації про кричущі зловживання є більш ніж достатньо. Всю інформацію і документи Народний депутат України Гео Лерос викладав у себе на сторінці Фейсбук.

https://www.facebook.com/geo.ya.1?__tn__=,dCH-R-R&eid=ARA9hi7BUTyjkbMjbfYYvCQJOzzmDjI6RLHcTbJyrt315A8ejPiPcSrTYtO8h64blZe52PNOPgpITsnx&hc_ref=ARTSOrX9JEcTqPRpvpwF9tRIUIxReZf_Le0y45B5vcpEBCTxU1jmUXyK0eXjfCwJaF8&fref=nf

І ті пости варті уваги правоохоронців, ЗМІ, представників дипломатичних установ країн, які під час війни підтримували Україну, допомогали українцям боротися з корупцією.

Чи не щодня активні, небайдужі громадяни поширювали таку інформацію, що її оприлюднював нардеп Лерос та кремі журналісти.

«Ко мне в руки попал отчёт, который раскрывает факты организованной топ коррупции и, судя по всему, выявление этой схемы стоило министру его должности.

Я написал заявление в НАБУ и надеюсь на тщательное расследование, потому что масштаб коррупции, указанной в отчете, беспрецедентный.

Выкладываю часть материала для вашего ознакомления.

Согласно отчёту, с июня в государственной налоговой службе начала действовать так называемая «программа», суть которой заключается в организованном топ-чиновниками системы уклонения от уплаты НДС крупного бизнеса за откаты.

Объемы схемного НДС с 1 мая 2019 были 2 млрд грн,

3 млрд грн (01.08.2019 г.),

4 млрд грн (01.01.2020 г.),

и до 5,5 млрд грн по состоянию на 01.02.2020 года.

Всего за 8 месяцев суммарные потери государственного бюджета могли составить 25,5 млрд грн, согласно данному документу.

В качестве примера, выкладываю часть отчёта, где приведён доход группировки в 42 млн и 87 млн грн за июль 2019 по львовской и донецкой областям соответственно.

За период декабрь 2019 года — не менее 259,8 млн грн.

Присмотритесь к проводкам, информацию правоохранителям легко проверить.

В отчёте видно, что деятельность опг носит четкий и системный характер, имеет стремительную тенденцию к разрастанию, что может повлечь к ещё большим потерям государства.

Я прошу правоохранительные органы дать оценку данным фактам, в отчёте указаны конкретные фирмы и приведены детальные примеры с указанием проводок по фиктивным операциям.

Я проконсультировался с работниками из налоговой системы и мне подтвердили существование «программы» — системы указанной в отчёте, а также большую часть информации в отчёте.

В преддверии экономической катастрофы государство позорно стоит с протянутой рукой, когда у нас внутри организованная группа лиц потрошат и так дырявый бюджет.

Если это все подтвердится, это приговор, конечно…

P.S. Ермак стоит Украине очень дорого.»

На підтвердження своїх слів Народний депутат публікував на своїй Фейсбук-сторінці ці та інші (див. вище) ну надто цікаві документи.

Хоч і кажуть, що інтернет-сторінки подібно до рукописів (за Булгаковим – авт.) не горять, та акаунти, на жаль, іноді взламують.

А так хочеться, щоб сучасники та нащадки, що читають і читатимуть про зелену добу «повернення кримінальних 90-х», могли повною мірою «насолодитися красою гри», тобто відчути глибину цинізму злочинної вертикалі, що сягає від керівників указаних підприємств аж до самих зелених висот у президентському офісі…

Ні, мабуть не так, варто говорити радше про глибину кримінально-політичного розбещення, яке проникло від ОП аж до самих львівських і донецьких бізнесових околиць.

Щось пішло не так

Робота, що її виконано і викладено на Фейсбук народним депутатом не залишає ілюзій у вдумливих громадян, щодо методів, повадок нинішнього режиму.

І методи ці – доволі кримінально-антиконституційні.

В одному зі своїх постів Нардеп Лерос побивається, чому ТОП-ЗМІ не зацікавилися цією ну надто важливою інформацією.

Спробу, що називається зацікавитися, зробила відома українська журналістка Яніна Соколова і…

От що з цього вийшло. Далі – слово викривачу-депутату.

https://www.facebook.com/geo.ya.1?__tn__=,dCH-R-R&eid=ARA9hi7BUTyjkbMjbfYYvCQJOzzmDjI6RLHcTbJyrt315A8ejPiPcSrTYtO8h64blZe52PNOPgpITsnx&hc_ref=ARTSOrX9JEcTqPRpvpwF9tRIUIxReZf_Le0y45B5vcpEBCTxU1jmUXyK0eXjfCwJaF8&fref=nf

Допис від 4 квітня 2020 року.

«…Практически все ТВ каналы проигнорировали самый масштабный коррупционный скандал. Ничего не произошло, просто организованная коррупция главного офиса страны. Вчера Yanina Sokolova уволили за то, что я прокомментировал скандал в эфире ее авторской программы, а сегодня мне передали информацию, что на всех региональных каналах — разнарядка жесткой цензуры, чтоб никто не узнал про скандал с пленками Ермака. Так выглядит коррупционный консенсус!»

Корупційний консенсус – це насправді дуже і дуже погано, симптоматично і катастрофічно для України.

Для порівняння, поглянемо у бік нашої сусідки — ПОЛЬЩІ. Еліта цієї країни на початку реформ схвалила Антикорупційний консенсус:

НЕ КРАДЕМО

Внаслідок цього Польща спромоглася зростати небаченими для сьогоднішньої України темпами, стати:

— впливовою країною в своєму регіоні;

— приєднатися до системи колективної безпеки – НАТО;

— набути членства в Європейському союзі.

Та цього не сталося з Україною.

І з Гео Леросом не можна не погодитися.

ТАК, ОЧЕВИДНО, В УКРАЇНІ СКЛАВСЯ КОРУПЦІЙНИЙ КОНСЕНСУС.

І ВИГЛЯДАЄ ВІН ЯК КРИМІНАЛЬНО-ПОЛІТИЧНО-МЕДІЙНИЙ.

Одним словом,                MAFIA

Саме тому, у канцелярії Президента України здатні організувати Цензуру в Україні в контексті НЕВИСВІТЛЕННЯ телеканалами найбільш резонансного скандалу першого року президентства Володимира Зеленського.

І тому, в головах активних, поінформованих громадян може постати цілком слушна думка.

А чи не Президент України Зеленський Володимир

 Є ПОЛІТИЧНИМ ДАХОМ

такого абсолютно завершеного МАФІОЗНОГО РЕВАНШУ,

ЯКИЙ ВІДБУВСЯ АКУРАТ ЗА 1 РІК?

П.С. Як стверджує Народний депутат України Гео Лерос, справу щодо плівок Єрмака успішно злито.

«Я нас всех поздравляю, дело по пленкам Ермака успешно слили!

Теперь вместо НАБУ расследование будет проводить Национальная Полиция Украины, а Денис Ермак сразу оказался потерпевшим, а не организатором схемы распродажи должностей.»

П.П.С. Окрім публікацій в інтернеті, у пошуковиках залишилася низка фотожаб, що їх пов’язано зі скандалом Рєшалово-брат2, та інших політичних пародій.

А громадські активісти зібрали необхідну кількість підписів на сайті ПЕТИЦІЙ для усунення Єрмака Андрія з посади головного канцеляриста президента Зеленського.

Ігор Рудич, журналіст,

Інформкоординатор Офіцерської громадської ініціативи «ЧИСТІ ПОГОНИ»

vyboranema.in.ua

©1info.net