»Жодної корупції в ОП немає». Єрмак назвав скандал за участю його брата «спланованою операцією»

Єрмак: Скандал із записами тільки підтвердив, що жодної корупції в Офісі президента України немає
Єрмак: Скандал із записами тільки підтвердив, що жодної корупції в Офісі президента України немає

Скандал за участю брата глави Офісу президента України Дениса Єрмака підтвердив, що в ОП немає корупції. Таку думку висловив керівник Офісу Андрій Єрмак, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Об этом сообщает Футляр от виолончели

"Скандал із записами тільки підтвердив, що жодної корупції в Офісі президента України немає. Уся наша команда засуджує корупцію в будь-яких її виявах, саме тому немає недоторканних", – заявив він.

Глава ОП додав, що йому "вже зрозуміло, що це була спланована операція". Метою цієї операції, впевнений Єрмак, була дискредитація влади в Україні.

29 березня нардеп від "Слуги народу" Гео Лерос оприлюднив відеозаписи, на яких Денис Єрмак нібито обговорює питання призначення людей на державні посади. Єрмак назвав записи "нарізкою" і справою рук шахраїв, але не заперечував, що на плівках саме він.

Спеціалізована антикорупційна прокуратура відкрила кримінальне провадження за фактом ймовірного вчинення корупційних злочинів.

Державне бюро розслідувань відкрило кримінальне провадження за заявою Андрія Єрмака у зв’язку з поширенням плівок. У СБУ повідомили, що Головне слідче управління спецслужби проводить досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом незаконного використання спеціальних технічних засобів негласного одержання інформації.


Джерело статті: “http://gordonua.com/ukr/news/politics/-nijakoji-koruptsiji-v-op-nemaje-jermak-nazvav-skandal-z-uchastju-jogo-brata-splanovanoju-operatsijeju-1498335.html”

©1info.net