Невідомий відкрив стрілянину на авіабазі ВМС США в Техасі, поранено військовослужбовицю

Інцидент стався рано вранці 21 травня
Інцидент стався рано вранці 21 травня

Уранці 21 травня невідомий відкрив вогонь біля північного в’їзду на авіабазу військово-морських сил США Корпус Крісті, штат Техас, повідомлення про це з’явилося на сторінці бази у Facebook.

Об этом сообщает Преступная Россия

Територію в районі підрозділу було оточено, вихід із бази заборонили.


https://www.facebook.com/NASCorpusChristi/posts/1535248969977449

За деякий час пресслужба авіабази поінформувала, що стрільця нейтралізовано.


https://www.facebook.com/NASCorpusChristi/posts/1535279683307711

Видання Stars and Stripes із посиланням на спікера регіонального департаменту ВМС написало, що під час стрілянини поранення дістала жінка-матрос. Її госпіталізували, загрози життю немає.

Розслідуванням інциденту зайнялося ФБР.

Журнал Військово-морського інституту США USNI News із посиланням на власні джерела повідомив, що стрільцем був "арабський чоловік".

Це другий такий інцидент протягом пів року. Унаслідок стрілянини, яка сталася на базі ВМС США у штаті Флорида 6 грудня 2019 року, загинуло троє американських військовослужбовців, вісьмох було поранено. Стрілець Мохаммед Альшамрані був пілотом із Саудівської Аравії, який проходив у Штатах трирічне навчання в межах співпраці між країнами.


Джерело статті: “http://gordonua.com/ukr/news/worldnews/-nevidomij-vidkriv-striljaninu-na-aviabazi-vms-ssha-v-tehasi-poranena-vijskovosluzhbovets-1500930.html”

©1info.net