Путін може атакувати Україну на шести напрямках: озвучено тривожний прогноз

Експерт назвав шість напрямків, за якими Росія може розгорнути широкомасштабні озброєні провокації проти України.

Об этом сообщает Устав


Про те, що росіяни мають плани збройних дій на півдні України і не припиняють своїх провокацій розповів "Апострофу" колишній постійний представник президента України в АР Крим, а також експерт ad hoc ОБСЄ Борис Бабін.


Він не тільки не виключає того, що Росія може спробувати з’єднати Крим з материком шляхом захоплення територій, і таким чином забезпечити водою півострів, а й назвав ще кілька потенційно небезпечних напрямків.


"Можливість широкомасштабних збройних провокацій, таких як захоплення Херсонської області, дельти Дунаю, острова Зміїний, окремих районів Одеської і Миколаївської областей, Бердянська — присутній в проектах держави-агресора, вони цього не приховують. Це частина їх звичайною бойової підготовки, вони тренуються для цього. Це для нас настав "мир" і "війна закінчилася", — говорить Бабін.


Разом з тим, Росія з Україною як і раніше воює і витрачає для цього величезні сили і кошти.


"Питання лише в тому, коли вони все це почнуть — в цьому році або в наступному, або через рік", — зазначив експерт.


Детальніше читайте в матеріалі "Апострофа": Росія планує провокації проти України, питання лише в тому, коли — Борис Бабін.


Джерело статті: “https://apostrophe.ua/ua/news/society/2020-06-04/putin-mojet-atakovat-ukrainu-na-shesti-napravleniyah-ozvuchen-trevojnyiy-prognoz/199248”

©1info.net