Епідемія в Києві: значно зросла кількість хворих у важкому стані

Семеро хворих на коронавірус підключені до апаратів штучної вентиляції легенів — Епідемія в Києві: значно зросла кількість хворих у важкому стані
Семеро хворих на коронавірус підключені до апаратів штучної вентиляції легенів — Епідемія в Києві: значно зросла кількість хворих у важкому стані
Семеро хворих на коронавірус підключені до апаратів штучної вентиляції легенів


Із пневмонією у медзакладах Києва лікуються 442 хворих

Об этом сообщает Русский репортер


У Києві збільшується кількість хворих на коронавірус, які перебувають у важкому стані, їх на сьогодні 48. Про це мер столиці Віталій Кличко повідомив під час онлайн-пресконференції.


«Зазначу, що в лікарнях столиці сьогодні перебувають 274 хворих на коронавірус. В тому числі, 11 дітей. Із підозрою на Covid-19 госпіталізовані 66 мешканців столиці. На жаль, збільшується кількість хворих у важкому стані. Їх на сьогодні 48. 7 підключені до апаратів штучної вентиляції легень», — розповів мер.


Він також зазначив, що не вщухає і пневмонія. З таким діагнозом у медзакладах міста лікуються 442 хворих. Тільки минулої доби госпіталізували 40 пацієнтів.


Коронавірус в Україні

  • Всього
    44998
  • Хворіють
    24277
  • Одужали
    19548
  • Померли
    1173




Як повідомлялося, станом на ранок 1 липня, у Києві підтверджено 5138 випадків Covid-19. За добу кількість хворих на коронавірус у Києві збільшилася на 101 особу.


Джерело статті: “https://glavcom.ua/kyiv/news/epidemiya-v-kijevi-znachno-zrosla-kilkist-hvorih-u-vazhkomu-stani-690367.html”

©1info.net