Як людина Богатирьової – Держсекретар Солодка – і зашкварений суддя Соколов можуть повернути корупціонерку Амосову на посаду ректора Нацмедуніверситету

Вже вчетверте Екс-ректорка Національного медичного університету ім. О.О. Богомольця Катерина Амосова подає заяву до Печерського районного суду Київа аби оспорити своє  звільнення з медичного ВУЗу країни. Причиною звільнення пані, ім’я якої асоціюють із корупційними схемами та поборами зі студентів, стали численні порушення умов контракту.

Аби запобігти поновленню на посаді Амосової Трудовий колектив медичного університету двічі проводив Конференції Трудового колективу, на яких висловлював недовіру Амосовій. Згідно з результатами голосування Катерина Амосова отримала рекордну недовіру: 240 представників Медуніверситету фактично проголосували проти її повернення із 278 присутніх.

https://www.unian.ua/health/country/10778903-amosovu-ne-chekayut-v-nacionalnomu-medichnomu-universiteti-imeni-bogomolcya-trudoviy-kolektiv.html

Ось так Катерина Амосова штурмувала Університет разом із «тітушками», щоб повернути брудні схеми свого чоловіка Володимира Мішалова, який фактично керував Університетом Богомольця за часів її ректорства. Докладніше про це – за посиланням.

https://zik.ua/news/2019/02/22/amosova_vkotre_diie_protyzakonno_i_namagaietsya_zahopyty_nmu_im_oo_1515603

Саме тому на початку 2019 року трудовий колектив вдруге висловив недовіру екс-ректорці шляхом таємного голосування і показав Печерському суду, що рішення про поновлення на посаді ніщо проти рішення Трудового колективу, яке однозначно має бути виконане.

Нагадаємо, що раніше Трудовий колектив Національного медичного університету імені Богомольця одностайно підтвердив результати виборів ректора, що відбулися 3 вересня 2019 року. За результатами голосування як в I, так і в  II турі переміг Юрій Кучин — екс-директор Інституту післядипломної освіти НМУ. За результатами II  туру за нього проголосувало 89% виборців з трудового колективу. 

Очільник Національного медичного університету Богомольця Юрій Кучин

Наразі рішення Трудового колективу має виконати Міністр охорони здоров’ я Максим Степанов. Однак, підписання контракту з обраним колективом ректором Кучиним згідно з інформацією від співробітників МОЗ України блокує Інна Солодка — держсекретар МОЗ України — через зрозумілі лише ій причини.

Інна Солодка — на фото праворуч — працювала разом з Богатирьовою

Цього разу, позов Амосової буде розглядати суддя  Олексій Соколов, який вже встиг «прославитись» через обрання запобіжного заходу відомій волонтерці Марусі Звіробій (Олені Біленькій).

Суддя Олексій Соколов потрапив у рейтинг НЕ.ЧЕСТЬ .
Це проект громадської організації «Фундація DEJURE», спрямований на притягнення суддів до дисциплінарної та кримінальної відповідальності за вчинені ними правопорушення.

https://hromadske.radio/news/2020/02/10/sud-obrav-marusi-zvirobiy-zapobizhnyy-zakhid-u-vyhliadi-osobystoho-zobov-iazannia

Пізніше рішення цього судді не підтримала слідча суддя того ж суду Галина Матійчук, скасувавши запобіжний захід для волонтерки.

Загалом, звільнена Міністерством охорони здоров’я Катерина Амосова вже не вперше рветься до влади над Університетом Богомольця. І використовує для прориву не лише суди, а й навіть «тітушок».

У ЗМІ та українському політикумі відомі мотиватори (корупційні бюджети) та підтримувачі амосовських проривів.

vyboranema.in.ua

©1info.net