В Офісі президента відповіли Порошенку щодо переслідувань

последние новости в Украине останні новини в Україні
последние новости в Украине останні новини в Україні


Заступник голови Офісу президента Андрій Смирнов прокоментував звинувачення Петра Порошенка в тому, що кримінальні справи проти нього — помста з Офісу президента.

Об этом сообщает FLB

Заступник голови Офісу президента Андрій Смирнов заявив Цензор.НЕТ, що модель ухвалення політичних рішень, способів і форм тиску на правоохоронців Адміністрацією Петра Порошенко не була запозичена Офісом президента України. За словами Смирнова, Порошенку подають некоректну інформацію члени його команди. "Разом з тим, не будучи фахівцем з виражених фобій, висловлюю глибоке співчуття і поділяю стурбованість", резюмував Смирнов.

Зазначимо, що п’ятий президент України, народний депутат від "Європейської Солідарності" Петро Порошенко фігурує в 24 кримінальних провадженнях, які, на його думку, інспіровані з Офісу президента. Про це Порошенко повідомляв в інтерв’ю проєкту "Соромно!". Порошенко заявив, що велика частина проваджень — це особиста помста колишнього заступника голови Адміністрації президента Віктора Януковича Андрія Портнова. Також Порошенко називав провадження прямими вказівками з Офісу президента конкретно пана Смирнова, який дуже дружній з Портновим.

Раніше повідомлялося, що група депутатів Європарламенту випустила заяву, в якій говориться про стурбованість спробами зловживання українською судовою системою для політичного переслідування опонентів. ASPI news писало, що п’ятий президент України, лідер партії "Європейська солідарність" Петро Порошенко прокоментував кримінальні провадження проти себе.



Джерело статті: “https://aspi.com.ua/news/politika/v-ofisi-prezidenta-vidpovili-poroshenku-schodo-peresliduvan”

©1info.net