Російський блогер висміяв відпочинок в Криму: рай перетворився в «гадючник»

Російський блогер Ілля Варламов висміяв «сучасні» курорти в аннексированном Криму, зазначивши, що раніше «райські» місця перетворили в «гадючник».

Об этом сообщает Редакция news

Так, свою думку він висловив в особистому блозі, надавши також вражаючі знімки з популярного курортного міста Феодосії в Криму.

За словами Варламова, відпочинок у Криму в 2020 році абсолютно не виправдовує тих грошей, які доведеться витратити туристам. В місті Феодосія немає ні пристосованих пляжів, ні відповідної інфраструктури.

«Багата на історію Феодосія заросла шалманів, дешевими дискотеками і пивними. З сервісів всі приблизно як на провінційному вокзалі… Важливо розуміти, що пляжів у Феодосії немає. Ну, формально вони є, але фактично ніхто там не відпочиває. Нормальні широкі піщані пляжі починаються за містом, але туди треба їхати. Міські пляжі Феодосії особливо не чистять. Атмосферу псують гниють водорості, особливо сумно після шторму», – зазначив блогер.

Як проходить туристичний сезон в Криму аннексированном

Фото: varlamov.ru

Як проходить туристичний сезон в Криму аннексированном

Фото: varlamov.ru

Він також підкреслив, що багато в чому запущена ситуація з курортом пов’язана з недбалістю нинішньої місцевої влади.

«Я не знаю, чи є у Феодосії мер і взагалі будь-яка влада. Якщо раптом є, то зі своєю роботою вони не справляються. Берег зас*ан нескінченними пивними, пляжними клубами і іншим барахлом. Звідусіль лунає музика рівня сільських дискотек і запахи палаючого на вугіллі м’яса та пива. Набережна більше, ніж сумна. Тут немає взагалі нічого. Самий пі**єц, що немає навіть освітлення. Так, ліхтарі стоять, але світла вночі вони не дають, так що народ гуляє по набережній в непроглядній темряві», – зазначив Він і додав:



Джерело статті: “http://povin.com.ua/299484-03-07.html”

©1info.net