Єрмак і Трофімов опублікували спільне селфі, щоб довести, що в них немає конфлікту. Перед цим Джокер заявив, що вони «найбільш недружня пара» в ОПУ

Єрмак і Трофімов стверджують, що в них гарні стосунки
Єрмак і Трофімов стверджують, що в них гарні стосунки

Керівник Офісу президента України Андрій Єрмак і його перший заступник Сергій Трофімов стверджують, що в них нормальні стосунки. Так вони відреагували на інформацію про конфлікт, яка з’явилася в анонімних Telegram-каналах.

Об этом сообщает Репортер

2 липня Єрмак опублікував спільне селфі із Трофімовим у Facebook, а Трофімов – у Telegram.

"Фото, заряджене на співпрацю. Природа настільки оновилася, що про нас із Сергієм почали писати анонімні Telegram-канали. Прочитали кілька постів, сидячи в кабінеті, ледь стримали посмішку. Не читайте радянських газет!" – підписав пост Єрмак.


https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2994090723978123&id=100001316744918

Він зазначив, що вони із Трофімовим – єдина команда президента Володимира Зеленського, і закликав не намагатися їх розділити, оскільки це марно.

"Останнім часом став популярним у різного виду пранкерів. То привіти мені передають, то від мого імені мерам погрожують, то хочуть посіяти смуту в ОП. Читали з Андрієм переписку із псевдоБігусом, довго сміялися", – написав Трофімов.

1 липня пранкер Джокер повідомив у Telegram, що нібито поспілкувався із Трофімовим від імені журналіста Дениса Бігуса.

"Команда однодумців на Банковій давно перетворилася на бочку зі щурами, які поїдають один одного. А якщо посипати грошима, так доберуться і до президента. Трофімов – Єрмак – найбільш недружня пара. Про конфлікт між ними було багато чуток, але не було підтвердження. Довелося поспілкуватися з одним із них", – ідеться в повідомленні.



В опублікованих Джокером скрінах переписки один зі співрозмовників, підписаний як "Трофімов", скаржиться, що його начальник "багато сил витрачає, щоб усунути голос здорового розуму".



Трофімов раніше працював виконавчим продюсером ТОВ "Студія "Квартал 95". У травні 2019 року після обрання Зеленського главою держави його призначили першим заступником глави Адміністрації Президента (пізніше відомство було перейменовано на Офіс президента). Він обіймав цю посаду за першого глави офісу Зеленського Андрія Богдана і залишився на ній після того, як Богдана змінив Єрмак (його призначили керівником Офісу президента в лютому 2020 року).

У травні в інтерв’ю засновнику видання "ГОРДОН" Дмитрові Гордона Трофімов сказав, що якщо президент запропонує стати главою офісу, він погодиться.


Джерело статті: “http://gordonua.com/ukr/news/politics/-jermak-i-trofimov-opublikuvali-spilne-selfi-shchob-dovesti-shcho-u-nih-nemaje-konfliktu-pered-tsim-dzhoker-zajaviv-shcho-voni-sama-nedruzhnja-para-v-opu-1507628.html”

©1info.net