Бюджетні подорожі Україною: куди поїхати та скільки це коштуватиме

В Україні багато унікальних туристичних місць, куди можна поїхати на вікенд. Це замки, храми, каньйони, озера, і безліч інших красивих об’єктів і зон для відпочинку. Не дарма 2020 став роком відкриття маленьких міст.

Об этом сообщает Русский слон



Плюси таких подорожей в тому, що вони бюджетні, і принесуть приємні враження і нові знання. Ведучий новин Максим Сікора запропонував ідею недорогої поїздки на вихідні, розповідає .


Максим Сікора про Суботів
Максим Сікора про Суботів


Будь-яка подорож, навіть одноденна – дарує масу вражень. Особливо, коли Ви їдете по історичних місцях. Максим Сікора разом з родиною вирушив по визначних місцях так званої “Золотої підкови Черкащини”.


“Ми давно хотіли проїхатися “Золотою підковою Черкащини”. Це не забере багато часу. Дорога – мальовнича й абсолютно нормальна, велика частина шляху – взагалі новий асфальт!”, – поділився враженнями ведучий.


Суботів – маршрут "Золота підкова Черкащини"
Суботів – маршрут “Золота підкова Черкащини”


Головні витрати такої поїздки – це паливо. Вартість екскурсій більш ніж бюджетна. За день ведучий із сім’єю подивилися Канів: заїхали на Чернечу Гору, де похований Кобзар. Далі вирушили в Чигирин – столицю Гетьманщини. Там відновлено Резиденцію Богдана Хмельницького. Кінцева точка маршруту – село Суботів.


“Саме тут знаходиться церква 1653 року будівництва, де і поховали Гетьмана. Побудували її на його гроші. Красиве місце. Саме ця церква зображена на 5 гривнях. Тобто їхати за 250 км з Києва варто хоча б за фоткою з купюрою на тлі церкви”, – розповідає ведучий.


Також він говорить, що туристам не варто вагатися їхати чи ні. На зворотному шляху Максим пропонує відвідати новий пляж “Живчик” в Черкасах. А також заночувати в Каневі, якщо ви втомилися в дорозі. Прямо на березі Канівського водосховища є кілька симпатичних готелів.


Тоді на наступний день можна заглянути в село Балико-Щучинка – там знаходиться монументальний комплекс Букринський плацдарм. І відвідати Ржищів, де замовити годинну екскурсію по Дніпру до церкви, що стоїть на воді в селі Гусинці. Вартість човна – 400₴


Джерело: Максим Сікора на своїй сторінці у


Джерело статті: “https://1news.com.ua/tsikave/byudzhetni-podorozhi-ukrayinoyu-kudy-poyihaty-ta-skilky-tse-koshtuvatyme.html”

©1info.net