Росія істерично відреагувала на заяву про підготовку війни з Україною

Росія істерично відреагувала на заяву про підготовку війни з Україною

У Росії прокоментували заяву глави Військово-морських сил України Олексія Неїжпапи про підготовку Кремля війни з Україною.

Об этом сообщает Редакция

Loading…

Як передає НАРОДНА ПРАВДА, відповідний пост у Facebook залишив голова Комітету Держдуми з освіти і науки В’ячеслав Ніконов.

Він, зокрема, заявив, що така заява може бути “або провокацією, або показником відсутності голови”:

Популярні новини зараз
  • ”Ми там помираємо”: російський десантник звернувся до Путіна із різкою заявою щодо Донбасу
  • Україну чекає 4 місяці літа: синоптики дали новий прогноз
  • У Львівській області за добу у 144 осіб підтвердили COVID-19: статистика МОЗ
  • “Або в командуванні українських збройних сил сидять люди, які не проходять медкомісію на предмет голови. І те, і інше небезпечно”.

    Він також пригрозив, що Україна може ризикнути флотом, який “при повномасштабній конфронтації може бути потоплений за хвилини”.

    У свою чергу перший заступник голови комітету Держдуми з оборони Андрій Красов заявив, що в разі військового конфлікту з Росією, “все закінчиться для України сумно”:

    “В України є якась армія, вона проводить паради, але до реальних бойових дій збройні сили України не готові. Якщо вони зважаться на якусь провокацію, для України все може закінчитися дуже плачевно. Нехай згадають сумний досвід Саакашвілі”.

    Росія істерично відреагувала на заяву про підготовку війни з Україною

    Нагадаємо, про те, що Росія може атакувати Україну говорив також і політтехнолог Володимир Петров. За його прогнозом, Росія може почати нову фазу збройного конфлікту на території України вже 7 липня.

    Колишній міністр закордонних справ України Павло Клімкін заявляв раніше, що обнулення президентських термінів Володимира Путіна і розширення його повноважень може обернутися нової зовнішньої ескалацією і провокацією.

    Хочете читати новини в іншому форматі?
    Підписуйтесь на телеграм-канал НАРОДНА ПРАВДА
    Підписатись можна ТУТ
    Додайте «Народну Правду» в свої обрані джерела ⟶ Google News підписатися

    Джерело статті: “https://narodna-pravda.ua/2020/07/06/rosiya-isterichno-vidreaguvala-na-zayavu-pro-pidgotovku-vijni-z-ukrayinoyu/”

    ©1info.net