Проста і ефективна дієта допоможе позбутися 10 кілограмів за тиждень

Гречана дієта в якійсь мірі може бути не тільки смачною, а й дуже корисною, оскільки вона швидко і ефективно очищає організм від різних токсинів. Гречану дієту відносять до суворих, але “неголодних” і ефективних способів швидко позбутися від зайвих кілограмів.

Об этом сообщает Репортер

Про це пише НАРОДНА ПРАВДА з посиланням на “Телеграф”.

Loading…

Суть гречаної дієти на 7 днів: основу раціону складає гречана каша, запарена окропом або зварена у великій кількості води, без молока, солі, цукру і приправ. Борошняні і солодкі десерти повинні бути під суворою забороною. Головне – не зірватися і чітко витримати раціон меню гречаної дієти для схуднення.

Але крім гречаної каші в раціоні, ви все ж можете додавати інші продукти, тому що ваша дієта повинна бути вам в радість, а не в страждання.

Популярні новини зараз
  • У Дніпрі в жахливій аварії загинула пара, яка чекала на дитину: з’явилося відео трагедії
  • Угорщину запідозрили в окупації України: що про це відомо
  • Погода в Україні: В країні оголошено штормове попередження
  • Принципи гречаної дієти

    На час дієти повністю виключити з раціону сіль, цукор, спеції, а також солодощі, горіхи, здобу, жирне, м’ясні страви.

    Але якщо вам дуже хочеться солодкого, допускаються перекушування свіжими яблуками, грушами або сливами, однак лише в невеликій кількості.

    Гречана каша, яку слід вживати під час дієти, повинна бути м’якою, крупинки добре розкритими або розвареними, щоб не завдати шкоди кишечнику.

    Щоб приготувати гречану кашу потрібно використовувати велику кількість води. Наприклад, заливати гречану крупу з вечора великою кількістю води, ємність укутувати рушником або пледом і вранці каша готова. Або ж можна варити гречку на повільному вогні, щоб крупа добре розварилася.

    Пити під час гречаної дієти потрібно воду без газу або несолодкий трав’яний чи зелений чай. Кава і всі кавові напої, газована вода і чорний чай також знаходяться в цей період під забороною.

    Нагадаємо, раніше медики назвали гречку найкориснішою кашею для здоров’я. Саме гречка найбільш оптимально збалансована за амінокислотним складом, в ній багато білка, є залізо і багато інших корисних речовин.

    Також раніше американський дієтолог Кері Глассман розповіла про те, як посилити корисні властивості зеленого чаю. За її словами, користь зеленого чаю зменшується при додаванні ароматизаторів і будь-яких інших добавок і підсолоджувачів.

    Додамо, що фахівці назвали оптимальний “розмір” порцій їжі під час схуднення. Методика, за допомогою якої ви зможете розподілити порції, використовує звичайну людську руку.

    Хочете читати новини в іншому форматі?
    Підписуйтесь на телеграм-канал НАРОДНА ПРАВДА
    Підписатись можна ТУТ
    Додайте «Народну Правду» в свої обрані джерела ⟶ Google News підписатися

    Джерело статті: “https://narodna-pravda.ua/2020/07/11/prosta-i-efektyvna-diyeta-dopomozhe-pozbutysya-10-kilogramiv-za-tyzhden/”

    ©1info.net