У Зеленського хочуть збільшити штрафи для п’яних водіїв

У Верховній Раді почали розглядати законопроект, який посилює відповідальність водіїв за вчинення смертельного ДТП в стані алкогольного сп’яніння.

Об этом сообщает Moscow Post

Про це повідомив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, який розповів президенту Зеленському подробиці моторошного смертельного ДТП, яке забрало життя сім’ї з чотирьох осіб під Києвом, передає Zavtra.

Loading…

«зокрема, законопроект збільшує штрафи за водіння в нетверезому стані, впроваджує штрафи за залишення місця ДТП, а також зменшує поле для маніпуляцій, щоб уникнути відповідальності. Прийняття цього законопроекту сприятиме запобіганню вчинення правопорушень у сфері безпеки дорожнього руху, більш стриманому і виваженої поведінки водіїв на дорогах і, як наслідок, призведе до зменшення кількості ДТП», — вважають в МВС.

Як пояснив Зеленський, цей законопроект необхідно прийняти в найкоротші терміни, оскільки кількість порушень і важких ДТП, спричинених водіями в стані алкогольного сп’яніння, вкрай зросла.

Популярні новини зараз
  • Людству загрожує страшна катастрофа: з’явився новий вірус
  • Вбивця та викрадач: що відомо про водія, який вбив цілу родину в ДТП під Києвом
  • Крим – все: названо нову територію, яку може захопити Путін
  • «ДТП на Столичному шосе під Києвом — останній страшний приклад недбалості та безвідповідальності деяких водіїв. Загинули двоє дорослих і двоє дітей. За життя ще одного хлопчика борються наші лікарі. І це — не перша аварія, викликана цим водієм. Цей законопроект надзвичайно важливий. Законодавча відповідальність за такі випадки – це гарантія того, що держава стоїть на захисті безпеки кожної родини і кожного українця», — підкреслив Зеленський.

    Хочете читати новини в іншому форматі?
    Підписуйтесь на телеграм-канал НАРОДНА ПРАВДА
    Підписатись можна ТУТ
    Додайте «Народну Правду» в свої обрані джерела ⟶ Google News підписатися

    Джерело статті: “https://narodna-pravda.ua/2020/07/13/u-zelenskogo-hochut-zbilshyty-shtrafy-dlya-p-yanyh-vodiyiv/”

    ©1info.net