Як схуднути на 6 кілограмів за місяць: проста дієта на час карантину

З наближенням літа всіх все більше починає займати питання схуднення, а за час вимушеного перебування вдома на карантині ми може швидко набирати вагу. Перемогти зайву вагу можливо, змінивши свої звички і раціон. Лікар-дієтолог, гастроентеролог Світлана Ісакова вважає, що контроль раціону харчування допоможе скинути від трьох до шести кілограмів за один місяць.
Як передає НАРОДНА ПРАВДА, про це пише “Голос“.

Об этом сообщает Moscow Post

Вона рекомендувала використовувати формулу для розрахунку споживання калорій Харріса – Бенедикта. Ця формула передбачає, що денне споживання калорій повинно бути менше, ніж витрати калорій.

Loading…

«Розкид калорійності щоденного раціону може відрізнятися в більшу або меншу сторону навіть у однієї людини. Наприклад, в неділю, коли ми відпочиваємо і спимо довше, споживання калорій мінімальне – приблизно 1400-1700 кілокалорій», – пояснила Ісакова.

За словами лікаря, у межах 1200 кілокалорій можна скласти на диво смачний і насичений раціон з п’ятиразовим харчуванням – з першою, другою, третьою стравами і компотом, причому в меню можуть бути молочні каші, сир, м’ясо і навіть бутерброд.

Популярні новини зараз
  • Воїни ВСУ знищили 25 терористів на Донбасі
  • Жінка за одну хвилину заразила 71 людини коронавірусом: як це сталося
  • Відомому російському актору заборонили в’їзд в Україну — відео
  • «Досить дати трохи більше фізичного навантаження і зменшити вміст жиру і швидких вуглеводів в раціоні – відмовитися від ковбаси, майонезу, страв з жирними соусами, бургерів, смаженої картоплі, цукерок і здоби», – рекомендувала фахівець.

    Нагадаємо, для ефективного схуднення експерти з харчування радять використовувати безсольову дієту.

    Раніше повідомлялося, що британські медики знайшли спосіб втратити п’ять кілограмів за тиждень для тих, хто намагається схуднути.

    Хочете читати новини в іншому форматі?
    Підписуйтесь на телеграм-канал НАРОДНА ПРАВДА
    Підписатись можна ТУТ
    Додайте «Народну Правду» в свої обрані джерела ⟶ Google News підписатися

    Джерело статті: “https://narodna-pravda.ua/2020/07/14/yak-shudnuti-na-6-kilogramiv-za-misyats-prosta-diyeta-na-chas-karantinu/”

    ©1info.net