Спортсмен із США отримав безпрецедентну дискваліфікацію: названа причина

Домінго Херман

27-річний пітчер "Нью-Йорк Янкіз" Домінго Херман пропустить 81 матч Головної ліги бейсболу (МЛБ ) через дискваліфікацію за домашнє насильство над своєю дівчиною.

Об этом сообщает http://portal-jp.com

Як повідомляє агентство ESPN, бейсболіст, який не брав участь у 18 останніх іграх команди в сезоні 2018/19, поки тривали розгляди по його справі, буде відсутній у 63 матчах нового чемпіонату. Його зарплата складає 577,5 тисяч доларів на тиждень, але він не буде отримувати її до закінчення дискваліфікації.

Домінго Херман

Домінго Херман

MLB Trade Rumours

Бан для домініканського бейсболіста став найсуворішим в історії МЛБ за домашнє насильство. У сезоні 2018/19 гравець "Чікабо Кабс" Аддісон Расселл був змушений пропустити 40 поєдинків через звинувачення на його адресу з боку колишньої дружини.

Новини
Бейсболістові в матчі вдався трюк з "Матриці": опубліковано відео

Як повідомляв OBOZREVATEL, 79-річна вболівальниця загинула під час матчу регулярного сезону МЛБ між "Лос-Анджелес Доджерс" і "Сан-Дієго Падрес" після попадання м’ячем в голову.

З ким Усик дебютує в хевівейті, читай у нас в Telegram!

Читайте всі новини по темі "бейсбол" на сайті "OBOZREVATEL".



Джерело статті: “https://www.obozrevatel.com/ukr/sport/sport/sportsmen-iz-ssha-otrimav-bezpretsedentnu-diskvalifikatsiyu-nazvana-prichina.htm”

©1info.net