Жреческая коллегия
Жреческая коллегия

Щодо «робочої групи» за конституцією. Де не вистачило місця «Хірурга» (дуже шкода, в новому документі тепер не буде узаконено «ось це, ось це все», а також багато інші цікаві юридичні положення).

Об этом сообщает http://chernigiv.top

1) Зрозуміло, що навряд чи вони реально стануть над чим працювати. Це така «жрецька колегія», покликана «освятити» текст. Цілком можливо, що вже написаний текст.

2) Чому в «жреческую колегію» увійшли такі чудові персонажі? Ну, мабуть, хтось «там, нагорі» щиро повірив у сурковскую (або не зовсім сурковскую) концепцію «глибинного народу», якому таке сподобається. Розчарую їх: не сподобається. Яким-небудь крикливим групкам з трьох десятків людей, які говорять від імені народу — напевно, так. Але не народу.

3) А тепер про головне. Ми всіх цих прилепиных-шахназаровых не обирали. Хто всі ці люди?! Зрозуміло, що це — таке прикриття, але формально вони — «робоча група». Однак конституція — не людина. Людина може призначити собі список довірених осіб, конституція, документ — не може. Тому легітимність майбутніх поправок і нововведень — навіть не під питанням. Вона спочатку нульова, ця легітимність. З-за цієї «жрецької колегії».

4) Немає, за єльцинської конституції україни (прийнятої безальтернативно — а хто її повністю тоді прочитав?) плакати, звичайно, не треба.



Джерело статті: “http://povin.com.ua/269056-19-01.html”

©1info.net