​У Львові автівка в’їхала в автобусну зупинку: є постраждалі


Одну людину доправлено до лікарні внаслідок ДТП у Львові. Автомобіль в’їхав у зупинку громадського транспорту. На той момент там перебувало близько 10-ти осіб.

У Львові автівка в’їхала в автобусну зупинку: є постраждалі

Аварія трапилася ввечері у неділю, 19 січня, поблизу одного з місцевих торгівельних центрів, повідомили у пресслужбі поліції області.

Об этом сообщает http://airgunskiev.com

Автомобіль BMW E34 несподівано виїхав на тротуар та влетів у зупинку. За попередніми даними поліції, внаслідок аварії постраждала одна жінка, її ушпиталили.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля "БМВ", 37-річний львів’янин, не впорався з керуванням, в’їхав у зупинку громадського транспорту та скоїв при цьому наїзд на пішохода — 24-річну жительку Львова. Внаслідок наїзду жінка отримала тілесні ушкодження та була доставлена до лікарні, де медики встановлять їй діагноз, — повідомляють правоохоронці.

З’ясувалося, що у лютому минулого року суд позбавив водія права керувати транспортними засобами.

З того часу поліцейські чотири рази складали на цього чоловіка протоколи про адміністративні правопорушення, а саме — за керування транспортними засобами без відповідних документів та будучи позбавленим такого права, — додали у поліції.
У Львові автівка в’їхала в автобусну зупинку: є постраждалі

Про надзвичайні події та ДТП читайте у розділі #Соціалка на Соцпорталі


Джерело статті: “https://socportal.info/2020/01/20/u_lvovi_avtivka_vjihala_v_avtobusnu_zupinku_je_postrazhdali.html”

©1info.net