Годував духів лісу: У Росії шаман викликав сніг на курорті

Для здійснення обряду виклику снігопадів офіційне керівництво російського олімпійського курорту "Красная Поляна" в Сочі викликало "одного з найсильніших шаманів Сибіру" Іргаша. Шаман знаходився в горах з 11 січня, а 15 січня він запросив відпочиваючих взяти участь в обряді, передають .

Об этом сообщает http://n-t-l.net

Жителі Гірської Шорії Кемеровської області, звідки родом сибірський шаман, вірять, що, звертаючись до трьох основних духів лісу, води і вогню, можна не тільки викликати сніг, дощ або сонце, але і поліпшити життя своєї сім’ї і навіть цілого народу. На думку шамана, головне — "здійснювати обряд від щирого серця і приготувати частування для духів".

Гості курорту Красная Поляна "із задоволенням взяли участь у ритуалі і через вогонь погодували духів хлібом, м’ясом і солодощами, а деякі туристи, скориставшись можливістю, попросили снігу і для своїх міст". Виправдовуючи свої дії, курорт Красная Поляна послався на малосніжний початок зимового періоду. Повідомляється, що за час перебування Іргаша в горах температура повітря вже знизилася на 7 градусів в порівнянні з прогнозами метеорологів.



Джерело статті: “https://patrioty.org.ua/society/hoduvav-dukhiv-lisu-u-rosii-shaman-vyklykav-snih-na-kurorti-312326.html”

©1info.net