Вогнеборці Хмельниччини за минулу добу тричі залучалися до ліквідації пожеж

P1680633.jpg

На території області упродовж минулої доби виникло три пожежі різного характеру.

Об этом сообщает http://shamoneymaker.com

Ймовірно, через необережне поводження з вогнем о 13:34 у с. Рихта Кам’янець-Подільського району в одному із домогосподарств загорівся дровник. Рятувальники 6 Державної пожежно-рятувальної частини, які негайно прибули за викликом, оперативно ліквідували загоряння, та запобігли його розповсюдженню. Нещадне полум’я знищило дрова на площі 12 кв. м та дещо пошкодило зовнішнє облицювання стіни розташованого поряд житлового будинку.

О 16:49 загорівся очерет в с. Райківці Хмельницького району. Пожежу остаточно ліквідовано о 17:29 силами бійців 4 ДПРЧ, проте вогонь таки встиг знищити 500 кв.м очерету. Причина загоряння наразі з’ясовується.

Ще одна пожежа на відкритій місцевості сталася о 17:13 в с. Красносілка Деражнянського району, де на момент прибуття вогнеборців 11 ДПРЧ палали сміття і суха трава на площі 100 кв.м. Завдяки оперативним та злагодженим діям рятувальників полум’я вдалося остаточно зупинити о 17:36, не давши йому жодних шансів на подальше розповсюдження.

У всіх випадках минулося без жертв.

P1680633.jpg

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області

Поділитись

Джерело статті: “https://stopcor.org/vogneborczi-hmelnychchyny-za-mynulu-dobu-trychi-zaluchalysya-do-likvidacziyi-pozhezh/”

©1info.net